Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MT'nin çakmasını üretmezler. Seri sonudur, renkten dolayıdır vs.
1779219900
Genel görüş ortalama 5 yıl kullanım süresi olduğu için. Bazısı üretimden itibaren olduğunu savunuyor bazısı kullanım vs.
Evet o pompalı modellere bakacağım bulursam
1779027106
Gemini mi gpt mi ikisi de başka şey söylüyor bana gpt scorpionun bazı modelleri diyor gemini arai quantum x
Bugün birkaç yere gittim bulunduğum yerdeki en pahalı marka sharktı fena olmadı gibi ama satan kişi bu modellerin çok çabuk çatladığını çok şikayet geldiği için uyararak sattığını peluşla takmak gerektiğini falan söyleyince onu da alamadım
V10 da denedim o da yanlardan mengene gibi bastı
En soldaki kırmızı gibi görünüyor üstten evet. Malesef 8 ay ladar ilçe dışına çıkma şansım yok.
Arkası da şiş hem yanlara hem arkaya doğru futbol topu gibi nasıl kafaysa ben de anlamadım her tarafına yatırmışlar herhalde 😅
O marka en çok sıkan...
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yuvarlak kafa şekline uygun(yanlara doğru geniş) bir kask arayışı içerisindeyim bütçem 20 bin civarı. Oturuş pozisyonunu falan önemsemiyorum sadece kafama uymasını istiyorum, isterse ses alsın ıslık çalsın umurumda değil artık. Tek istediğim şey kaskın...