memento kullanıcısının son içeriği

1. M

Linkteki kask sahte olabilir mi

MT'nin çakmasını üretmezler. Seri sonudur, renkten dolayıdır vs. 1779219900 Genel görüş ortalama 5 yıl kullanım süresi olduğu için. Bazısı üretimden itibaren olduğunu savunuyor bazısı kullanım vs.
  2. M

Yuvarlak kafa şekline uygun kask

Evet o pompalı modellere bakacağım bulursam 1779027106 Gemini mi gpt mi ikisi de başka şey söylüyor bana gpt scorpionun bazı modelleri diyor gemini arai quantum x
  3. M

Bugün birkaç yere gittim bulunduğum yerdeki en pahalı marka sharktı fena olmadı gibi ama satan kişi bu modellerin çok çabuk çatladığını çok şikayet geldiği için uyararak sattığını peluşla takmak gerektiğini falan söyleyince onu da alamadım
  4. M

V10 da denedim o da yanlardan mengene gibi bastı En soldaki kırmızı gibi görünüyor üstten evet. Malesef 8 ay ladar ilçe dışına çıkma şansım yok. Arkası da şiş hem yanlara hem arkaya doğru futbol topu gibi nasıl kafaysa ben de anlamadım her tarafına yatırmışlar herhalde 😅 O marka en çok sıkan...
  5. M

Limit ve ödeme gücüm yüksek o konu pek problem oluşturmaz fakat işim gereği ilçe dışına çıkmam pek mümkün değil ne yazık ki.
  6. M

Tam olarak hangi modeli peki? Bir ilçede yaşıyorum scorpion satan da yok o yüzden internetten almak durumundayım sürekli geri göndermek uğraştırıyor.
  7. M

F71 denedim o da pek uymadı hangi modeli uyar
  8. M

Arai dışında bir alternatif yok mu peki? arai 40 bin lira ve bulunduğum şehirde deneyebileceğim bir yer de yok.
  9. M

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yuvarlak kafa şekline uygun(yanlara doğru geniş) bir kask arayışı içerisindeyim bütçem 20 bin civarı. Oturuş pozisyonunu falan önemsemiyorum sadece kafama uymasını istiyorum, isterse ses alsın ıslık çalsın umurumda değil artık. Tek istediğim şey kaskın...