memento 'in en son etkinliği

• M
    memento , Linkteki kask sahte olabilir mi başlıklı konuya cevap yazdı.
    MT'nin çakmasını üretmezler. Seri sonudur, renkten dolayıdır vs. 1779219900 Genel görüş ortalama 5 yıl kullanım süresi olduğu için...
  • M
    memento , Yuvarlak kafa şekline uygun kask başlıklı konuya cevap yazdı.
    Evet o pompalı modellere bakacağım bulursam 1779027106 Gemini mi gpt mi ikisi de başka şey söylüyor bana gpt scorpionun bazı modelleri...
  • M
    Bugün birkaç yere gittim bulunduğum yerdeki en pahalı marka sharktı fena olmadı gibi ama satan kişi bu modellerin çok çabuk çatladığını...
  • M
    memento Yuvarlak kafa şekline uygun kask konusundaki okanius mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Aynı durumdayız. Birçok kask denedim ama aradığımı bulamadım. Önce Nolan N87 aldım, 3 yıl kadar kullandım. Gayet rahat ve konforlu...
  • M
    V10 da denedim o da yanlardan mengene gibi bastı En soldaki kırmızı gibi görünüyor üstten evet. Malesef 8 ay ladar ilçe dışına çıkma...
  • M
    Limit ve ödeme gücüm yüksek o konu pek problem oluşturmaz fakat işim gereği ilçe dışına çıkmam pek mümkün değil ne yazık ki.
  • M
    Tam olarak hangi modeli peki? Bir ilçede yaşıyorum scorpion satan da yok o yüzden internetten almak durumundayım sürekli geri göndermek...
  • M
    F71 denedim o da pek uymadı hangi modeli uyar
  • M
    Arai dışında bir alternatif yok mu peki? arai 40 bin lira ve bulunduğum şehirde deneyebileceğim bir yer de yok.
  • M
    memento , Kasklar forumunda Yuvarlak kafa şekline uygun kask başlıklı bir konu başlattı.
    Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yuvarlak kafa şekline uygun(yanlara doğru geniş) bir kask arayışı içerisindeyim bütçem 20 bin...