melgklay kullanıcısının son içeriği

1. M

Beyaz PCX 125 arıyorum..

Arkadaşlar herkese merhaba. İstanbul içinden olmak şartıyla, yeni kasa, beyaz PCX 125 alacağım. Temmuz sonunda alacağım inşallah ama şimdiden konuyu açmak istedim o zamana kadar ne kadar okunursa o kadar iyi.. Aksesuarlı yada sade farketmez, mantıklı fiyat düşünen arkadaşlar özelden yazarsa...
  2. M

Buji tavsiyesi

Scooter için en kaliteli buji markası nedir? Gerçi scooter için ayrı motosiklet için ayrı sormak ne kadar mantıklı oldu bilmiyorum ama... NGK bujiler, iridyum bujiler var, hangisini kullandınız ve tavsiye edersiniz?
  3. M

PCX 125 alacağına...

Arkadaşlar var mı bu cümleyi devam ettirebilecek? Yani PCX 125 alacağına git ..... al kardeşim diyebileceğiniz bir model var mı? Ama fiyat aralığı aynı olacak tabiki.. İkinci el alacağım için fiyat aralığını öyle düşünün.. Tüm tavsiye ve fikirleriniz için teşekkürler şimdiden..
  4. M

Kullanmadıklarınız için..

Arkadaşlar elinizde atıl durumda ama kullanılacak halde olan yağmurluk varsa (özellikle de alt yağmurluk), ben gelir alırım yeriniz neredeyse.. Harbiden ihtiyacım var ve harbiden alacak para yok.. Bunu yazarken hala bir yandan yağmur yağıyor olması da ilginç :pale: Özelden yazarsanız çok sevinirim..