mekskalı kullanıcısının son içeriği

1. M

turist rehberliği h.k

Mersin/silifke m.y.o turist rehberliği bölümünü kazandım.okul,şehir hakkında ve bölüm hakkında bilgisi olan varmı ?
  2. M

pulsar 200 ns uzun yola uygunluk

Merhaba bütçem gereği bajaj pulsar 200 ns almayı planlıyorum.Uzun yol için ekleyebileceğim ne gibi aksesuarlar var ? birde hafif araziye illaki gireceğim motorun yere yakın olduğu söyleniyor bu konuda ne gibi bir değişiklik yapabilirim ?
  3. M

pulsar 200 ns mi Mondial rx3i evo mu ?

Merhaba başlıktada yazdığı üzere 2 motosiklet arasında kaldım ve fikirlerinize ihtiyacım var. Lütfen Çin,japon gibi ayrımlar yapmayıp kalite ve sorulara göre cevaplayınız. Araziyede girmek istiyorum bu yüzden rx3i evo güzel bir seçim geldi hafif arazide pulsar 200 ns kullanılabilir mi ? Uzun...
  4. M

Dayanım süresi ve diğer konular h.k yardım

Merhaba sınavların açıklanmasından sonra muhtemelen karar kıldığımız motora sahip olucaz. Yanlızca aşağıdaki ibarelerden aklıma takılanlar var. Bu motor xv 250 den yapılma ve aşağıda söylendiği gibi sadece şase ve motor blogunun dışı eskiden kalma. motorunun sağlamlığını ve ne kadar kullanım...
  5. M

Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Merhaba şuan 2 soru arasında gidip geliyorum ve bu konuya hakim ve bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum.. Bu motor uzun süredir satılmaya çalışılıyor sizce bu fiyatı hak ediyor mu ? ve başlangıç için sizce nasıl ...
  6. M

Türkiye turu projesi ve merak edilenler

Merhaba Uzun süredir planladığım geziye ekipman ve motor kararımı verdikten sonra kendime belirli bir süre verip tura çıkmayı planlıyorum.81 ili gezmem sizce kaç bin km tutar ve sorun yaşayabileceğim iller nereleri ? ( motor hırsızlığı,yabancıya karşı aşırı duyarlılık gibi ) Birde merak...
  7. M

Bajaj pulsar ns 200 yol motoruna dönüşüm ve kredi çekme konusu

Öncelikle Hayırlı Ramazanlar Kendime bir amaç koyup bunun üzerinde ilerleme fikrimi koyduğumdan beri nedense genelinden farklı olarak bu olaydan soğumama durumu gerçekten çok güzel oldu ve sonunda motoruma ve ekipmanlarıma karar verdim.Anladığım kadarıyla Pulsar 200 ns bunun için biçilmiş...
  8. M

ktm duke 200 arazi

Merhaba Ktm duke 200 ile köyde falan dağ taşa çıkılabilir mi çok abartılı olmicak şekilde en azından bozuk yollarda falan kullanılabilir mi ?
  9. M

Ekipman seçimi hakkında yorum

Öncelikle merhabalar Ekipman setime karar verdim.Bu konuda sizin yorumlarınız gerçekten çok önemli daha önce motor sahibi olmadığım için bilgim yok malesef.Lütfen yorum yapınız ve fikirlerinizi belirtiniz. Kask...
  10. M

Motorsiklet Ekipman yardım

Merhaba öncelikle Allah izin verirse bir planlama ile belirli bir süre sonra camiaya katılacağım.İstediğim model ktm duke 200 ( yorum yapabilirsiniz bu konudada ) Lütfen soruları yanıtlarken koruma seviyesi yüksek olan ürünler tercih ediniz. Pantolon önerisi istiyorum mümkünse revit marka...

Yeni mesajlar