Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamamen katılıyorum. Ek olarak bütçeyi daha da artıramıyorsanız MT ve HJC markalarının bu fiyat bandında güzel modelleri mevcut onlara bakabilirsiniz ( HJC C70 - MT Braker modelleri gibi). Bir de imkanınız varsa deneyerek alın. Kask bedeni uysa bile şekli farklı olabiliyor.
Arkadaşlar merhaba. Motorumda akü şarj etme sorunu var. Statörden gelen kabloları motor 5-6bin devirdeyken ölçtüğümde 70-80 volta çıktığı ve sorunsuz olduğunu gördüm. Ayrıca statörün direnç testini de yaptım onda da sorun olmadığını gördüm. Fakat kabloları konjektöre bağladığımda kablolar aşırı...
Arkadaşlar merhaba. Motosiklet için Güney Kore'den yaklaşık 530 dolar (9700 TL) tutarında yedek parça getirtmek istiyorum. Gümrük yasaları bu sene değiştiği için ortalıkta çok fazla bilgi kirliliği var. Bazıları gelir bazıları gelmez diyor (Ticari izin gerekir diyor). Gümrük yasası değiştikten...
Arkadaşlar merhaba. Ben çok sık motora binen biri değilim haftada 1-2 civarı biniyorum. Motora en son 1 hafta önce binmiştim. Bugün tekrar binmek için motora geldiğimde göstergeyi koruyan plastik küçük ön camda şöyle benek benek lekelerin olduğunu fark ettim:
Elle silmeye çalıştım fakat...