mehmetyasin kullanıcısının son içeriği

1. mehmetyasin

Açık renk ekipman işe yarar mı? Hangi kask ve mont tercih edilmeli?

Ankara'da fazla seçenek yok ama mevcutlara bakabilirsin, mototan'da çeşit bol, aynı caddede motomekanik'te de güzel kıyafetler var, yine o civarda temizekipman var. Tansoy'un mağazası var oraya da bakabilirsin. Yıba çarşısı civarına gidersen çarşıdakilere ek olarak yol üzerinde ankara motor var...
  2. mehmetyasin

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

aramızda hala vstrom tavsiye etmeyenler var :) Dik ve uzun yokuşlar var, skuter konforsuz olur küçük teker çapı ile, bence 250 de muamma orası için. Yolda da sürekli bir çalışma kötü asfalt tepelerde... Büyük teker ve kompresyon için hacim lazım, bence tabi. Sabah da gidilmez karşıdan güneş...
  3. mehmetyasin

Motosikletle Viraj Dönememek

bildiklerim Hasan Çakmak, Dağlar Kaynaroğlu bulup bi konuşun, art akademi de faaliyet gösteriyor (Uğur Ertekin'in öğrencileri)
  4. mehmetyasin

Sıfır Motosiklet Almak İçin En Uygun Zaman ve Kampanyalar

0 faiz kampanyasını cepten yapmıyorlar ki, üzerine faizini ekleyip öyle bölüyorlar sonuçta.. alıcının elinde toplu para yoktur taksit gerekiyordur katlanırsın, ama bunun bedelini de yine alıcı öder.
  5. mehmetyasin

Tam Sopalık!!!

bu video daha once ortalikta vardi, motorun sinyali arizaliymis, bosuna gorevliye laf etmeyin yani viral olmasi icin bu aciklamalar eklenmiyor haliyle.
  6. mehmetyasin

Hangi Parmak Olmadan Fren Yapamazsınız?

yan parmak nedir yahu
  7. mehmetyasin

Motosiklet Taşıma Aparatı

100kg yük denmiş de, o statik durumdaki hali, yolda dikey yönde ivme geldikçe o değeri hesap etmek gerekir. Literatürde bu değerler vardır bakmak lazım.
  8. mehmetyasin

motosiklet hız sınırı tabelalı yerlerde nedir?

cevap veriyorum, otobüs ile aynı hız sınırlarına tabii
  9. mehmetyasin

Trafikte %10 Hız Toleransı Kalktı mı? Gerçek Ne!

bu haberde çelişkiler var: Aklınızda şu kalsın, şehir içi 5km/sa, şehir dışı 10km/sa kadar hız sınırı aşmaya izin var, sonrası ceza. https://www.icisleri.gov.tr/trafik-guvenliginin-artirilmasina-yonelik-kanuni-duzenleme-tbmm-genel-kurulunda-kabul-edildi Bir de motosiklet hız sınırları...
  10. mehmetyasin

Kendiadıma olan Motosikletimi ehliyet yetersizliği nedeni yediemine çekildi hukuki midir?

adam ehliyetli birini getirdim motorumu neden bağlıyorlar diyor burada linç kitlesi toplanmış. :) ne biliyim bana da ters geldi, sonuçta kask ehliyet cezasını yaz da, motoru neden bağladın kullanacak adam varken?
  11. mehmetyasin

YRA Yamaha Riding Academy İstanbul Autodrom tanıtımı

yer varsa eğitime katılmak isterim
  12. mehmetyasin

Himalayan alçak sele ?

https://share.google/KAhYuZeiwDa4Xroqg Ankara'da arkadaslarin bahsettigi usta bu, jel vs de yapiyor, arayıp görüşün.
  13. mehmetyasin

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

başlıkta niye vergisiz alışveriş yazıyor yahu? %60 boru gibi vergisi vardı, sırf bu nedenle Almanya'ya gönderttim arkadaş gelecekti, vergiden kaçındık aq.
  14. mehmetyasin

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

güzel yazı olmuş, ama düşük cc ile uzun yola çıkmayın arkadaşlar mecbur değilseniz, ne gereği var? şurda bi motor hobimiz var, onu da hen hen hen kamyon önünde yollarda harcamaya gerek yok valla, yavaş gideceksen her tür motorla da yavaş gidersin, ama güvenli kesin değil sodurlu88 güzel yazmış...
  15. mehmetyasin

Gmoto

https://gmoto.com.tr/motosiklet-arabasi-xl-530mm-hlp-orta-sehpa-uzerinde-motosikletler-icin-manevra-platformu,2984513.html ben de burada şu ürünü beğenmiştim ama oradan gelene kadar astarı yüzünü geçer, bir de eni benim orta sehpa için limitlerde.. foruma çağrı, büküm işi yapan varsa resim...

Yeni mesajlar