Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu kısımda düzeltme yapayım, 2023'te 0 DL650 satılıyordu, galiba 399bin TL idi o zaman. Yani yeniler XT eskiler DL650 diye bir şey yok. 2. ellere bakın 2023 DL650 var, misal.
like sonrasi alta bir de yorum vs bisey yazin, hani diyor ya nuri, bir nokta bir virgul bir etkilesim olsun yani.. hadi hayirlisi, ben gerekli yorumu yaptim zaten bir de burdan tekrarlamayim...
Ankara'da fazla seçenek yok ama mevcutlara bakabilirsin, mototan'da çeşit bol, aynı caddede motomekanik'te de güzel kıyafetler var, yine o civarda temizekipman var. Tansoy'un mağazası var oraya da bakabilirsin. Yıba çarşısı civarına gidersen çarşıdakilere ek olarak yol üzerinde ankara motor var...
aramızda hala vstrom tavsiye etmeyenler var :)
Dik ve uzun yokuşlar var, skuter konforsuz olur küçük teker çapı ile, bence 250 de muamma orası için. Yolda da sürekli bir çalışma kötü asfalt tepelerde... Büyük teker ve kompresyon için hacim lazım, bence tabi. Sabah da gidilmez karşıdan güneş...
0 faiz kampanyasını cepten yapmıyorlar ki, üzerine faizini ekleyip öyle bölüyorlar sonuçta.. alıcının elinde toplu para yoktur taksit gerekiyordur katlanırsın, ama bunun bedelini de yine alıcı öder.
bu video daha once ortalikta vardi, motorun sinyali arizaliymis, bosuna gorevliye laf etmeyin yani
viral olmasi icin bu aciklamalar eklenmiyor haliyle.
100kg yük denmiş de, o statik durumdaki hali, yolda dikey yönde ivme geldikçe o değeri hesap etmek gerekir. Literatürde bu değerler vardır bakmak lazım.
bu haberde çelişkiler var:
Aklınızda şu kalsın, şehir içi 5km/sa, şehir dışı 10km/sa kadar hız sınırı aşmaya izin var, sonrası ceza.
https://www.icisleri.gov.tr/trafik-guvenliginin-artirilmasina-yonelik-kanuni-duzenleme-tbmm-genel-kurulunda-kabul-edildi
Bir de motosiklet hız sınırları...
adam ehliyetli birini getirdim motorumu neden bağlıyorlar diyor burada linç kitlesi toplanmış. :)
ne biliyim bana da ters geldi, sonuçta kask ehliyet cezasını yaz da, motoru neden bağladın kullanacak adam varken?