Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşımda 2019 model absli modeli duke 250 var ufak bi kaza geçirdi.Motorunu topluyoruz yedek parça bulmak imkansız gibi birşey uzun uğraşlar sonucu bulduk Bir çok parçasını tek sıkıntımız gidon kaldı bir kaç gidon denedik olmadı muadil hangi motorun gidonu uyar yada kaç mm gidonlar...
Sıfır motosiklet almak istiyorum yıllarca 125cc 250cc kullandım tecrübem bolca mevcut ekipmanim hazır sadece piyasada çeşit çok karar veremedim.Racing harici olabilir her türlü öneriye açığım teşekkürler yardımcı olan herkese
Selamünaleyküm konuyu nereye açacağımı bilemedim.Buradan devam ettim.Kusura bakmayın hata yaptıysam.Şöyle bir sıkıntım var.2013 yılında köyde yaşadığım dönemde eski bi motorum vardı.Plakalı ruhsatlı arada çalışıyordu iyi durumda değilde köyden 2014 yılında ayrıldım.Birdaha pek gidemedim.Sonrası...
Merhabalar motorum henüz 4bin kmde sürekli kullanamıyorum.Haftada bir iki defa en fazla bakımları zamanında yapılıyor kapalı garajda muhafa ediliyor.Şöyle bir sıkıntım var.Motoru çalıştırma niyetine girdiğim zaman bi 10dk uğraşıyorum çok geç çalışıyor.Çalıştıktan sonra gün içinde gaz vermeden...
Kolay gelsin herkese 2020 model 1200km ns200 var motor 130km hız sonra başlıyor dans etmeye yolda geziniyor.Sanki sağdan soldan rüzgar vuruyor gibi yıkacak kadar gidon sallanıyor.Lastik basınçlar baktım tamam gidon boşluğunu aldım oda tamam sorun geçmedi servis lastiklerden yapıyor değiştir...
selamünaleyküm Şehirler arası seyaha yasağı devam ediyor mu ? Şahsi aracımızla gidebiliyormuyuz yoksa toplu taşımamı kullanmamız gerekiyor. Günü birlik gidip gelmem lazım motosiklet ile cesaret edemedim yasak durumunu anlayamadım.
Merhabalar bajaj Pulsar ns200 aldım.Motoruma uygun beni koruyacak kask mont önerisi istiyorum.Fiyat uygun olsun 1750tl Bütçem var maalesef motordan sonra pek imkanim kalmadı.Hali hazırda kaskım yok kullanamıyorum o sebebden bekleme imkanı yok durumu toplamaya 👍 görüşleriniz önerilerinizi...
merhabalar arkadaşlar sarı siteden Sıfır bajaj pulsar ns200 ilan gördüm.İlan sahibi motorcu ramazan bajaj yetkili bayi ben farklı bi şehirde yaşıyorum daha önce alan arkadaş oldumu.Uzak mesafeden referans arıyorum açıkçası kendime netice itibariyle yüklü meblağ para alışverişi olacak bilmediğim...
Merhaba motosiklet severler İki arada bi derede kaldım 2 motordan birini alacağım bu ay sonu inşallah, Tercih yapmakda zorlanıyorum.Hem şehir içi hem şehir dışı uzun yolcuklar yapacağım her işimi görsün istiyorum.İki motorunda artıları eksileri var sizlerin fikirleri çok çok önemli he birde renk...
merhabalar motorumun siboblar ısındığı zaman çok ses yapıyor.Daha evvel piston sekman atıldı.Subab ayarını kendim yapabilirmiyim elim anahtar tutar ustalar çok para istiyor.Sentil çakı falan mevcut 👍 yardımcı olursanız çok makbule geçer
merhabalar arka jantim çatlak yeni jant aldim diski aktarmam gerekiyor fakat vidalar yerinde oynamıyor bile nasıl sökebilirim yöntemi varmı ? birde yeni civatasını nerden temin edebilirim.
Kolay gelsin motorcular benelli tnt250 motorumun yaklasik 1000km once radyötör sıvısını değiştirdim.motul ürününü koydum saf su eklemesi yapılıyormuş fakat eskisine göre daha cok hararet yukselip fan acmaya başladı.Ayni motordan arkadaşımda var ayni anda kalktik ayni hiz km gittik onun 75...