Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Servis var ama garanti var mı ondan çok emin değilim sıfır olduğu için kanunen olması lazım. Servise gideceğim ama servisin yorumları çok olumsuz gitmeye korkarak gidiyorum
Herkese merhaba aranıza sıfır km hyosung QH 250 alarak katıldım. İlk motorum. Motoru alırken çekincelerim vardı ama bütçe de bu motora uygun olunca aldım. Ankara'dan yazıyorum. Motor 100 km iken arza ışığı yandı sebebini bilmiyorum. Burada iki yetkili servisi var ama ikisi de güven vermiyor...
Teşekkür ederim üstadım. Motorun tek bir yetkili servisi var burada iki ama ikisinin de yorumları iyi değil. O cihazdan var mı orada hiç emin değilim. Garanti olayı diye oraya gitmekten bile emin değilim. Ama tavsiye edilen iyi bir usta bakmaktan bile çekinip illa oraya git buraya gelme moduna...
Merhaba herkese foruma yeni üye oldum. İlk motorumu da aldım. Bütçem doğrultusunda hyosung 0km QH 250 aldım. Bazı çekincelerim vardı. Daha 100 km Fakat arza ışığı yanıyor. Sonuçta bütçe meselesi. Aldığım yerden servis yorumları yüzünden çekiniyorum. Fakat garanti için gitmek gerek diye kararsız...
Merhaba herkese foruma yeni üye oldum. İlk motorumu da aldım. Bütçem doğrultusunda hyosung QH 250 aldım. Fakat arza ışığı yanıyor. Benim dışımda bu forumda bu motordan kullanan var mıdır?
1743690985
Dediğiniz yöntemi denedim ama yavaş yaptım sanırım olmadı sıfır bu arada motor. Akü değeri nasıl...