Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bandit 600s yi araştırdım ama internetten yeterince bilgi bulamadım. 2. el almayı düşünüyorum. 100 km de ne yakar? 2004 model 30 000 km de 9.ooo tl verilir mi? alırsam büyük ihtimalle 10 sene binerim. sorun çıkarmassa bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekür ederim.:pale:
MOTORUM 19.10.2007 trafıge cıkıslı. tum bakımları yetkılı servısınde yapıldı. suanda 2900 km de. bır problemı yok. severek aldım. satmamdakı sebep askere gıdıyorum. motoru her hafta servıse goturuyorum oradakı ustalara surduruyorum bır problemı var mı dıye. 4 bın bakımı daha yapılmadı. fıyatı...
arkadaslar motorum yaklasık 2500 km de. ve son zamanlarda bır guc kaybı var sankı. nedenını cozemıyorum. mesela ıkı kısı 120 yapan motor sımdı tek kısı 110 yapıyor ve cok fazla bagırıyor. bırde zıncır kendı kendıne gevseyıp sıkılasıyor. kafayı yıyecem. servıslerede vazla guvenmıyorum kendın...
arkadaslar bende 2000 km de mondial 250 mct var. yeterınce deneyım kazandım. artık 600 cc ye gecıs yapmak ıstıyorum. ve 2. el almak ıstıyorum. kawasakı zx6r. 97 model. sızce alınır mı. 5 500
:bounce:arkadaslar cumartesı gunu yapılacak olan ehlıyet sınavına gırecek olan arkadaslarvar mı? kısmetse ben gırıcem. sorular verdıler kurstan ezberledım bıle soruları