Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar İzmir'de oturan aktif motosiklet kullanan arkadaşları Whatsapp (İzmir) Grubumuza Bekleriz.
Haftanın Belirlenen Günlerinde Gezi Tur Düzenlenicektir.
Haftanın Belirlenen Günlerinde Cafe Tarzı Yerlerde Buluşabiliriz.
Gruba Aklı Başında Tüm Arkadaşlarımızı Bekleriz. İzmirde...
(NOT : Konu daha önce açılmıştı plan değişikliği nedeniyle konuyu tekrar düzeltip paylaşıyorum.)
Gezi tarihi fuar haftasına denk geldiği için 1 hafta öne alınarak 19 Şubat 2017 Pazar günü olarak güncellenmiştir. Program aşağıdaki gibidir.
- En geç 09:00 da Gaziemir Metro AVM otoparkında...
Herkese Merhaba Arkadaşlar Motosiklet.net (İZMİR) Whatsapp Grubumuzda 19 Şubat Pazar Günü İZMİR/Şirince Turu Yapılacaktır.
- 19 Şubat Pazar Günü Saat 09:00' da Konak YKM Alışveriş Merkezi Önünde Toplanıp Yola Çıkılacaktır.
- Gelmek İsteyenler Lütfen Önceden İsimlerini Yazdırsınlar.
- Artçı İle...
Merhaba arkadaşlar Kuba Cr1 Motorum Yanlış yıkama sonucu (dijital göstergeyesu kaçtı ) Temmuz ayında kilometre saati bozuldu hız, devir saati benzin göstergesi vites göstergesi çalışmamaya başladı yaklaşık 2 - 3 hafta önce kendiliğinden çalışmaya başladı hiç bi sorun yoktu kullanıyodum 1 hafta...
Merhaba Arkadaşlar İzmir'de oturan aktif motosiklet kullanan arkadaşları Whatsapp (İzmir) Grubumuza Bekleriz.
Haftanın Belirlenen Günlerinde Gezi Tur Düzenlenicektir.
Haftanın Belirlenen Günlerinde Cafe Tarzı Yerlerde Buluşabiliriz.
Gruba Aklı Başında Tüm Arkadaşlarımızı Bekleriz. İzmirde...
Merhaba Arkadaşlar İzmirde Oturan Aktif Şekilde Motor Kullanan Arkadaşlar Varsa Whatsapp Grubu Kurucam Gelmek İsteyen Varsa Özelden Ulaşsın bana.
Grupta Hafta Bir Buluşma Yapılacaktır. Ve belirlenen yerlere Gezi Düzenlenicektir.
* Gruba Lütfen Saygılı Kişiler Gelsin
* Gruba Trafik Kurallarına...
Merhaba Arkadaşlar Ben İzmirden Emre Moturum Kuba CR1 & Mondial MCT & Yamaha YBR İzmirden Olan Arkadaşlarla Whatsapp Grubu Kurup Haftada bir Buluşma Yapmak İstiyorum Katılmak İsteyenler Burdan veya Özelden Numaralarını Yazabilirler.
* Gruba Lütfen Saygılı Kişiler Gelsin.
* Gruba Trafik...
arkadaşlar çarşamba günü izmirden adanaya gidicem motorla motorda müzik dinlemek istiyorum kulaklık takmadan nasıl bi aksesuar alabilirim acaba bilginiz var mı bu konuda
Merhaba Arkadaşlar Bugün Ybr Motor Aldım Ama Boyum Kısa Oldugu İçin Kontrolde Sıkıntı Çekiyorum Sizce Biraz Motoru Basık Yaptırsam Sıkıntı Olur mu ? Amortisörlere
Arkadaşlar Kardeşime RKS 200 TİTANİC Alıcaz Bu Motor Hakkında Bilgisi Olan Varmı Nasıldır Konforu Parça Kalitesi ve En Önemlisi Satışı Rahat Yapılabilir mi ?
Mondial Z-one 180 S km`de ne kadar yakıyor acaba normal kullanım şartlarında motoru zorlamadan 9 - 10 Kuruş yaktığı söyleniyor ama bu değerler gerçek mi hesaplayanlar yazarsa sevinirim