mcank kullanıcısının son içeriği

1. mcank

Önemli Olan Boyuymuş.

Orada görüşmek dileğiyle o halde :) Emin olun 1290 daha kıvrak hissettirecek size, ilk aldığım gün ben bunu nasıl kullanacağım diyordum :d
  2. mcank

Önemli Olan Boyuymuş.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bende de 2024 modeli vardı, Ralli Str lastiklerle Datça’da birçok koya girip çıkmıştık.
  3. mcank

motorsiklet sigortasının yüksek çıkması

Abi çocukluk zamanlarıma döndüm ya, YTL ne 😂😂
  4. mcank

motorsiklet sigortasının yüksek çıkması

2023 model Ktm 1290 adv için bugün yaptırdım bende. Quick sigorta en baz paket 4400 fakat ben Axa kapsamlı bir paketi 6600’e 10 taksit yaptırdım. Hasarsızlık indirimim 7. Basamak
  5. mcank

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Haluk hocam sizinle tanışmak benim için de büyük bir keyifti, yıllardır gezi yazılarınızı okuyordum, merak ettiğim kişiler arasındaydınız :) Sis farlarımdan dolayı rahatsız olabileceğinizi düşünmemiştim keşke uyarsaydınız beni. Güzel dilekleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ediyorum. @haluk23
  6. mcank

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Beraber geçirdiğimiz 2 gün o kadar güzel ve keyifliydi ki tadı damağımda kaldı gerçekten. Sayın hocalarıma ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kırmadan ve üzmeden yaptıkları uyarılar için de ayrıca teşekkürler. Bu organizasyonun düzenlemesi konusunda da büyük emek ve mesai harcayan...
  7. mcank

Bugün yaptığımız kapalı alan hakimiyet eğitimi sayesinde gerçek anlamda kullandığımız motorları yönetebileceğimiz şekilde beceri kazanmamıza imkan sağladı. Bakışın önemini herkesin aksine farklı, itiraz edemeyeceğimiz şekilde açıklayan ve quick turn tekniğini kendi motorlarımızda, nasıl...
  8. mcank

10 numarayı da ben aldım sanırım 😂 uzun süredir forumda aktif değildim daha doğrusu sık sık girip konuları takip ediyordum aslında.
  9. mcank

Mondial 125 MX Grumble Nasıldır?

Baslikta belirttigim motoru almayi dusunuyorum.2012 model 12000 kmde ilk motorum olacak ve motor kullanmayi bu motorda ogrenecegim. Tavsiye eder misiniz? ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:27 ---------- . güncel...

Yeni mesajlar