Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar ehliyetimi yeni aldim otomobil kullaniyordum onceden. Uzun suredir motosiklet ariyorum bir turlu karar veremedim hergun yenilerini gordukce kafam karisiyor. Guclu bir motosiklet istemiyorum ilk basta ama cok ta yavas gitmesin ki yolda sıkmasın insanı. Sehir icinde kullanacagim arada...
Herkese selamlar,
Motosiklete yeni başlayacağım, şuan ders alıyorum. Benim motosiklet amacım hem şehir içinde beni rahatlatması hem de kamp için gerekli düzeyde olması. Kamp yapmayı seviyorum o yüzden sürekli çıkacağım yola ama şehirde de elim ayağım motosikletim olacak. Benim bulduğum...
Selamlar öncelikle aranıza yeni katıldım.
20 yaşıma geldim, çok motosiklet istiyorum ama ailem bir türlü izin vermiyor. Aramız açılmaya başladı bu sebepten. Benim de çok isteğim var bu yönde bir türlü uzlaşamadık. Onların rızası olmadan da gidip alamam. İzmirde yaşıyorum 2 senedir aktif olarak...