Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu araştıracağım teşekkür ederim eğer uyar ise zaten Hondadan şaşmam ama uymaz ise yeni yollar yeni parcalar arayisina devam edeceğim belli ki :)
1747950986
Bu olaydan sonra ustaya sorduğumda klepej yapmıştır diyor rodaj kurallarına uymamissindir diyor vs klasik usta bahaneleri
Ustam bu motoru daha önceden bı ustaya yaptırdım komple motor olarak fakat 1 hafta sürmeden tekrar aynı suruma geldi artık bu ustalardan biktigim için elimde biraz yatkındır kendim yapicagim mekanik anlamda o yüzden bu yola girdim yani gurur meselesi oldu benim için bu motor ve aynı zamanda...
Yurtdisinda bu kitler mümkün var fakat ülkeye malesef gümrük fiyatlar vs sokamiyoruz halbu olunca bende bu ülkedeki markaların kalitelisini arıyorum mesela monero nunda piston silindiri var ncr diye markaninda bu firmaların kalitelisini arıyorum motorla sorun yaşamak istemiyorum mekanik anlamda
Üstadım Motorsikleti karbüratör e de cevirebilirim çevrilebilir mümkündür yada yazılım atan ustam var ondan yanada sorun yok sadece yukarda yazdığım parça önerileri istiyorum hangi marka modelinki olur veya bu motora uyan hangisi sağlam sadece bunu öğrenmek istiyorum vede çevirirken yüksek CC ye...
Hondanin parcalarinin uyucagini bilemitorum belki bilen biri soyliyebilir fakat hazır motoru acmisken komple yapicakken biraz oynayıp CC yukseltmekde fayda var sağlıklı bir şekilde krank da değiştirilerek. Ama Honda parçaları uyabilirse direk oynamadan Honda takarım sonuçta uzun ömürlü olur.
Motoru arkadaştan çok uyguna aldım binip kullanma düşüncem var bu parçaların hepsini toplasak 10 k yi bile geçmez bu motorun sıfırı 60 k muadiller 80 90 k civarında bunu toplamak daha avantajlı :)
Merhaba arkadaşlar benim bı Arora Freedom 125 CC motorun var şuan yağ yakıyor komple baştan aşağıya revizyon yapmak istiyorum ve 150 veya 180 CC ye yükseltmek istiyorum fakat hangi parçaları alicagimi tam kestiremedim Kaliteli Parça Arıyorum Her Üründe bilen bı usta yardımcı olabilirmi...