MazhaRR kullanıcısının son içeriği

1. MazhaRR

LS2 FF370 model kask kullanan var mı?

Herkese iyi akşamlar, odamı temizlerken ls2 ff370 kask modelinin vizörünü buldum eğer bu kasktan kullanıpta ihtiyacı olan varsa verebilirim. Sıfır şeffaf vizördür.
  2. MazhaRR

Ehliyet Randevu Sistemi

Merhaba arkadaşlarım,abilerim benim şuanda a2 ehliyetim var. Son dönemde b ehliyet sınavına girip geçtim,sürücü kursundan dosyamı aldım şuanda yapmam gereken ehliyet randevusu almak. Randevu sistemi ekranında "ilk defa sürücü belgesi müracatı" ve "eski sürücü belgesi...
  3. MazhaRR

Avukat abilerimden yardım istiyorum

Avukat olan veya o işlerden anlayan(saçma oldu biliyorum) abilerime bir konu danışmak istiyorum,yorum bırakırsanız size özel mesaj yoluyla ulaşabilirim.Saygılar.
  4. MazhaRR

Biliyorum sigorta için açılan 325764'inci başlık AMA

Hayırlı akşamlar abilerim,kardeşlerim sizlere birkaç sorum var.Daha önce açılan tüm sigorta başlıklarını hemen hemen okudum ama kafamda birkaç soru işareti var. Motorum ybr125,2013 model babamın üzerine(yaşı 58) motorun sigortası 10.01.2016 tarihinde bitti fakat motoru kullanmıyorum ve mart...
  5. MazhaRR

Satılık Venom mont ve Venom pantolon

Venom protex 2 montum ve venom plus pantolonum satılıktır ikiside 4 mevsimdir özellikler detaylar linktedir. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-komple-set-bakmadan-gecme-kask,mont,pantolon-259109666/detay/
  6. MazhaRR

Venom mont,pantolon LS2 kask

Venom mont,pantolon ve ls2 kaskın satılıktır detaylar ilandadır. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-komple-set-bakmadan-gecme-kask,mont,pantolon-259109666/detay/
  7. MazhaRR

PTT İLE KAPIDA ÖDEME GÖNDERİ HAKKINDA

Merhaba abilerim,kardeşlerim ben bursaya bir abime mont göndermek istiyorum.Bunu ptt kapıda ödeme seçeneği ile yapabilir miyim?Ürünün faturası yok montu kutuya koyup göndericem.Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?Yorumlarınınz için şimdiden teşekkürler. edit: ilk konum hatam varsa affola.

Yeni mesajlar