Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UMA grubuna geçtikten sonra merakla beklenen fiyatlar ve modeller sonunda sitesinde yayınlanmaya başlamış.
Genel olarak yüksek sanki...
http://www.kymco.com.tr/
Tam 1 yıl önce sıfır km olarak kız arkadaşına hediye aldığı çin malı scooter ı araba aldığı için satan bir arkadaşa denk geldim. Öylesine sorarken bedava denecek bi fiyat istediğini duyunca motora baktım ve direk aldım.2 gündür kapı önünde bekliyor garibim. Bugün merak edip inip kurcaladım ve...
Herkese merhabalar. Kesin olmamakla beraber Eylülden itibaren gidiş 50 km geliş 50 km lik bir yolum olma ihtimali var. Bu durumdan dolayı ekonomik ve uzun ömürlü-sorunsuz motosikletlere bakmaya yöneldim. Toplu ulaşımla gideceğim paraya motosikletle gitmek daha çok işime geliyor. Toplu ulaşımdan...
Herkese iyi akşamlar.
Eskiden beri motosiklet düşünen ama bir türlü fırsat bulup yoğunlaşıp alamayan biriyim :) yakın zamanda sanırım gerçekleştirebileceğim.24 yaşındayım küçük bir ara verdiğim üniversiteye devam etmekteyim.Forumu uzun süredir misafir olarak kullanmaktaydım.Bugün katılma...