maximusti kullanıcısının son içeriği

1. maximusti

Park cezası

kaldırıma park yasak mı: EVET kaldırım zabıta/belediye yetkisinde mi: EVET next yoldaki plakasız araba zabıta sorumluluğunda mı: HAYIR o araba ile herhangi kolluk kuvvetine şikayet varmı: HAYIR next bizim sokakta 1 tane plakasız, 2 tane yabancı plakalı haşatı çıkmış 3 tane araç duruyordu, üç...
  2. maximusti

Aksesuar konusunda sorum.

bizim ktm whatsapp grubunda orjinal egzoz üzeri akrapoviç stickerından ceza yemişti
  3. maximusti

İlk motor

Forza 250 Xmax 250 Voge Sr4
  4. maximusti

N'oldu bizim ' Ciğer ' operasyonu ?

bende bayramın 2. günü hanımla çocuğu alıp edirne yaptım, selimiye cami'ne girdik, doluya yakalandık 1.5 saat cami avlusunda bekledik :) sonra soluğu ciğerci bahri beyde aldık. @espresso bizim ciğercide de en az yarım saat sıra bekledik, etkinlik olursa ve motorun eksiklerini tamamlarsam...
  5. maximusti

KTM 250 Adventure için Yardım

sorun olmayınca da gel :)
  6. maximusti

Djı osmo action 4 alınır mı

kullandığın kaskın marka modeli ne?
  7. maximusti

KTM 250 Adventure için Yardım

hepsinde olmayan iki sorunu daha var, birincisi yolda giderken kendi kendine stop etme (ayaklık müşüründen dolayı) bende bu güne kadar 2 defa yaptı ama çok sık yaşayan arkadaşlar var, müşürü temizleyince düzeliyor. birde hayali vites, 4 ile 5 arasında nadiren saçmalıyor, bende 5. vites...
  8. maximusti

Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu

trafik kanunu bilmem kaçıncı maddede, geçiş üstünlüğü olan araçların, acil olay/vakaya giderken sesli veya ışıklı olarak uyarı vermesi mecburidir. ama burası Türkiye olduğu için sesi yüksek çıkan haklı olur her zaman.
  9. maximusti

Motordan nasıl daha iyi anlayabilirim

garavel ustayı ziyaret et, karışık yüklesin.
  10. maximusti

RKS Blackwolf 250 nasıl ?

rks nin, servis ve parça problemlerini bilmeyen, motor camiasında kaç kişi var?
  11. maximusti

8 bin civarı full face güneş vizörlü kask önerisi?

250 cc ktm duke ile kullanıyorum.
  12. maximusti

8 bin civarı full face güneş vizörlü kask önerisi?

stream 2 kullanıyorum, rüzgar sesinden çok rahatsızım.
  13. maximusti

Bir kaskta rüzgar sesi nasıl olmalı?

tam olarak böyle olmalı
  14. maximusti

1/4 7mm adaptör?

tam sorunu ben anlamadım ama, basit dandik bir cırcır lokma setim var, bosch tornavida ve xline uç setim var, bir kaç takımım daha var, son olarak böyle bir şey almıştım, hepsini birbiriyle kullanabiliyorum. sende galiba buna benzer bir set arıyorsun. link
  15. maximusti

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

Xmax 250-Forza 250-voge sr3 yada sr4