mavipanda kullanıcısının son içeriği

1. M

Oyun bilgisayarından anlayan arkadaşlar bi bakabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayardan hiç anlamam. Kardeşim çok ısrar ediyor, oyun bilgisayarı alalım diye. Şöyle bir şey buldum, sizce nasıldır? Güncel oyunları kaldırmasını istiyorum. Gta 5,fifa 16 vs. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla...
  2. M

Kasko Ücreti 810 Tl Aviva Sigorta

Merhaba arkadaşlar. 2015 Bajaj Pulsarıma bu gün Şair Sigorta şirketine kasko teklifi almak için bilgilerimi verdim. ve bayağı uygun fiyat çıkardılar. (Diğer arkadaşların kaskoların yüksek meblalarındaki şikayetine bakaraktan uygun dedim.) Kasko teminatlarını aşşağıya gönderdikleri gibi...
  3. M

Artçı Kask Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Kendimde Scorpion exo 910air kask var. Kız arkadaşım ve kimi zaman kardeşimin kullanacağı kask önerisi istiyorum. Malum kendi kaskıma 800tl verdiğimden bütçem biraz kısıtlı. 300 en fazla 400 liraya hangi kaskları alabilirim? Teşekkür ediyorum.
  4. M

Ankara'dan selamlar..

Herkese merhaba.. İsmim Mustafa . Henüz motorum yok şu an saatlerce araştırma yapıp forum okuyorum. Bu ay motor ehliyetimide alıyorum inşallah. Sırada motor almak var. ya cross/enduro olacak ya da hiç olmayacak =) Yamaha xt 125 ya da asya rx250 düşünüyorum. Boydan yana biraz korkum var. Sizce...

Yeni mesajlar