Matalgan kullanıcısının son içeriği

1. M

zincir germe sonrası sürtme sesi ve peg'lerde titreşim

Merhaba, Dün bollaşmış zinciri dengeli bir şekilde gerdim. sağ sol çizgiler birbirinin aynısı olacak şekilde. fakat sonrasında sürerken (özellikle debriyaja basılıylen yani boşta çok rahat hissedilebiliyor)sanki kesik kesik bir sürtme sesi ve peg'lerde de aynı kesik kesik titreşimi hissediyorum...
  2. M

Amotisör tamiri konusunda tavsiye lazım

Merhaba arkadaşlar, Ön tekerimi diklemesine vurmam sebebiyle şu an ön teker sola doğru bakıyor. Çok küçük bir açı fakat olmamasını tercih ederiz hepimiz. Bisiklet gidonu düzeltmeye benzer kuvvet uygulayarak düzeltme şekilinde öneriler oldu fakat usta bir ele baktırmak en iyisi tabii. Muhtemelen...
  3. M

sıfır siyah manet

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-siyah-fren-ve-debriyaj-kolu-sifir-urun-304172824/detay/
  4. M

Amortösör düzeltme için önerebileceğiniz HIZLI bir yer lütfen.

Merhaba arkadaşlar, Ön tekerimi diklemesine vurmam sebebiyle şu an ön teker sola doğru bakıyor. Çok küçük bir açı fakat olmamasını tercih ederiz hepimiz. Bisiklet gidonu düzeltmeye benzer kuvvet uygulayarak düzeltme şekilinde öneriler oldu fakat usta bir ele baktırmak en iyisi tabii. Muhtemelen...
  5. M

ayna camı kesen yer bilen var mı?

Merhaba, CBR250r ayna camım düştü. Aynanın dış kısmı sağlam. yeni aynaya para vermek istemiyorum. sadece aynasını kesen yer var mı? normal camcıda kestirdim ama düz ayna, görüntüyü kısıtlıyor. bizim aynalar dışbükey. daha geniş alan gösteriyor. bildiğiniz yer var mı dılbükey ayna kestirebileceğim?
  6. M

Cbr 250r için zincir yağı seçimi konusunda hangi tercihi yapmalıyz?

Merhaba arkadaşlar, zincir yağı konusunda birşey duydum, sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Sanırım genel olarak race tipi zincir yapı kullanıyoruz fakat bir yerden duyduğuma göre günlük kullanım zincir yağı kullanmamız daha mantıklıymış. Sonuçta 1000RR'ımız yok, çok yüksek hızlara...
  7. M

Arkadan tamponla dürtme suretiyle taciz

Merhaba arkadaşlar, bugün zincirlikuyuda başıma gelen bir olay hakkında tavsiyelerinizi merak ediyorum. İşten çıkıp eve gitmek üzere esentepeden birinci köprüye giderken hsbc binası önünden sağa dönmek üzere sağdan ilerliyorum. Haliyle trafik yoğun olduğu için araçlar dura kalka ilerlerken ben...
  8. M

Merhaba arkadaşlar

Eski bir pcx, şimdilerde cbr250r kullanıcısıyım. Motosikletle ilk tanışmam iki mahalle ötedeki işime yürümek yerine tercih etmem sebep oldu. Fakat durum bundan git gide bir tutku haline dönüşen bir hal aldı. Dolayısıyla artık sizler de kabul ederseniz gönül ve ruh kardeşinizim. Herkese kazasız...

Yeni mesajlar