Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba resimde kırmızı çizgi ile gösterdiğim kablolu kısım ne oluyor ? .Bu kablo varyatörün içinden motora doğru gidiyor ama nereye bağlı anlayamadım :) Bununla ilgili internette sadece bir video bulabildim ama tam olarak emin olamadım. Bu kabloyu kaldırırsam hız kesici limiti...
Arkadaslar elektrikli motorlardan anlayan biri varmı bana yardımcı olabilecek konu dısında bi konu actık ama oraya fazla giren yok heralde :)
sizce 3,5 bin tl elektrikli motora değer mi ? ben işten eve evden işe giden biriyim öyle gezme tutkum falan yok sadece B ehliyetim var he motor kullanmayı...
Arkadaşlar oncelikle herkese merhaba yeni üye oldum. Ben elektrikli scooter almayı düşünüyorum . Gerçi ilk aldığım scooter 2 ay sonra çalındı bayağı masrafa soktu benı ama neyse :) . Bu işlerden anlıyan biri bana yardımcı olabilir mi ? Ayrıca konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim kusura...