Marquis kullanıcısının son içeriği

1. M

Yarı Otomatik - Vites Değişimi

Herkese iyi forumlar , uzun arayışlardan sonra ilk motorumu aldım , tercihimi Yuki'nin YK130-16 modelinden yana kullandım , ilk motorum olduğundan dolayı vitesli kullanamayacağımı düşündüm , tam otomatik scooterları tip olarak sevmiyorum hemde kullanım becerisini öldürüyorlar bu kadar basite de...
  2. M

Beynim Sulandı Yardım

İyi forumlar herkese , motorlara heves ettim 2.500 lira bütçem var 0 Çin motor alacağım Çin'ler eskisi gibi değil diyorlar , ama scooter istemiyorum tipi çok kötü , daha çok commuter tipi motor istiyorum ama onlarda vitesli ileride belki vitesli motor alırım ama şimdi bu işi öğrenmek için basit...
  3. M

Commuter tarzı Scooter.

Herkese iyi forumlar , böyle bir motor var mı , otomatik şanzımana sahip ama commuter tipli motor arıyorum. Genellikle Scooter'lar otomatik oluyor ama bende tiplerini beğenmiyorum , motora yeni heves ettim ileride vitesli kullanırım ama şimdi alışmak için otomatik vitesli motor arıyorum var mı...
  4. M

Kardeşinize Tavsiye

Merhaba herkese , 19 yaşındayım 1-2 aydan beri motorlara heveslendim ne ehliyetim var , ne ekipmanım , ne motorum :) Abilerime , forumda varsa ablalarıma , kardeşlerime danışmadan bu işe girişmek istemedim. Teknik olarak bilgim sıfır :) 2000 liraya kadar bütçem var herkes yeni başlayacağım için...

Yeni mesajlar