Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, 2010 model YBR 125 ESD sahibiyim. Motorumla kuryelik yapıyorum 9 senedir. Şuan 125.000 km'ye dayandı. Aldığımdan beri 9 senedir bakımlarını yaparım. Ben motorumun başından geçenleri anlatayım ki konuya hakim olmanıza yardımcı olabilir. Geçen sene orijinal japon karbüratörümün hava...
Hayırlı sürüşler Hayırlı tamirler arkadaşlar.
Malum yaz ayı yaklaşıyor, bende ocak ayında 2000 model 600F'imi bakıma soktum. Her şekilde bakım, temizlik, ayarlar vs. yapıldı. Şasi komple boyandı jantlar grenajlar vs herşey on numara oldu. Tabi motor dışında. Benim 1 senedir 2. vitesten atma...
Arkadaşlar ben motoru aldığımdan beri 2 günde bir aktif olarak kullanıyorum. Geldiğinden beri olan sorunu, (Motor sıcakken rölantide çalışmıyor ve yoldayken 4.000 ve 6.000 devir arası gazı yemiyor ve çok yakıyor.) Dün 45 dk beyin fırtınası ile beynimizi yaka yaka babamla sorunun kaynağını...
Sun-Fix denen bu alman harikası sayesinde istediğiniz her materyali tahta,metal,cam,plastik ve aklınıza gelebilecek ne kadar malzeme varsa hepsini sorunsuz şekilde yapıştırıyorum. Gelelim motosiklette ne işimize yarayacağına. 2010 YBR ESD min o güzel az yaktıran, birazda pahalı eksozuna elimdeki...
Arkadaşlar az önce 929 aldım. 600 f ve 1000 rr vardı bende. İkisini de sattım. Borçları kapatıp kalan parayada 3 günlük kararsızlık sonucu istanbuldan aldım geldim. Motor 55 yaşındaki bi öğretmenden. İlk sahibi. Motor 2001 model daha 31.000 küsur km de. 13.000 tl saydım adama. Orijinal anahtarı...