mamutsmoto kullanıcısının son içeriği

1. M

Dolmabahçe Tüneli Kazası ile ilgili

Bu sabah haberlerde gördüm bu kazayı. Videoyu izleyince acaba yanlış veya eski bir video izliyorum diye teyit etme gereği hissettim. 2010 yılında Anet'ten tanıdığım İbrahim GÜNSAYAR'ı da bunun birebir aynısı bir kazada kaybetmiştik. İbrahim Abi'nin ailesi tüneldeki jetfanların çalışmamasından...
  2. M

İstanbul Maslak Civarında Scooter Servisi

Benim X-City 250'nin bakımı geldi. Son 200-250 km'dir de bir ses var arkada. Sanki yuvarlak bir kabın içinde yuvarlanan bilya sesi gibi bir şey. Ayaklarımda da daha önce hissetmediğim bir titreşim fark ediyorum hızlanmalarda. KM şu anda 20.300. Son bakımı 16.900'de Ankara Süperbike'da Özkan...
  3. M

20.06.2016'da Ankara Gölbaşı Ahiboz'da olan kaza hakkında bilgisi olan var mı?

Dün aldığım acı haberle ilgili bilgi toplamaya çalışıyorum. Akrabam aynı zamanda arkadaşım İbrahim ÖZGÜNAYDIN'ın hayatını kaybettiği Hayabusa kazası ile ilgili ne bir haber bulabildim ne de tam bir bilgi alabildim. Bildiklerim Konya'dan ustası ile beraber gidip bir Hayabusa aldıkları, kamyonet...
  4. M

İlk kazam biraz tuhaf oldu

Selamlar... Vedat Dalokay Nikah Salonu'nun karşısında bir kaza yaptım. Gerideki pazar yerinin yanındaki ışıklardan hareket ettim. Yol boş ve sakin görünüyordu. Normal bir süratle Kurtuluş ışıklara doğru yol alıyordum. Sağda park halindeki servis minibüslerinin arasından orta yaşlı bir kadın...
  5. M

Sorular biriktirip geldim

Selam. Ankara'dan yeni katıldım aranıza.

Yeni mesajlar