makina_07 kullanıcısının son içeriği

1. makina_07

runner 180 termostad

Arkadaşlar runnerimin sogutma sıstemındekı termostad sokulmus ben almadan öncee bu termostad olmayıncaa halıyle suu sureklı devırdaim oluyorr antalya sıcak yer termostadın olmamasıı bı sorunmudurr taksam dahamıı ıy olurr artıları eksılerıı nelerdırr bılgılendıren herkeze sımdıden tesekkur...
  2. makina_07

Antalyada lastik bulamadım yardım...!

Arkadaşlar 130-60-13 ebatında arka lastık lazım scooter ben bırtek dunlop bulabıldım ama eskıden kullandıgımdan bılıyorum ıslak yuzeyi gördüğünde buz pistınde motor kullanıyor gbı oluyorsun :cherry: pirelli evo 22 michelin pilot serisi olabilir lastık nerden temin edebilirim evo 22 pilot serisi
  3. makina_07

runner 180 karburatör

Kafama takılan bir soru var sızlere sormak istedim runner 180 kullanıcısıyım ve bır cok 2t motorun hastasıyım uğraş vermek benım için hobi 4t makineler bana tad vermiyor nese uzatmadan sorumu sorayım runnerin karbüratöründe 2 fişli müşüre benzer birşey var bu nedir ybr 125 lerdede buna benzer...
  4. makina_07

runner 180 benzin göstergesi...!

mrb. arkadaşlar runnerimin benzin göstergesii benzin bittiğinde sonuna kadar inmiyor 1 diş yukarda kalıyor aynı şekilde 20 tl ve üzerii benzinde full göstyeriyor bir andaa nedir sorun gösterge panelindemi şamandradamıı nasıl çözebilirim yardımcıı olanlara sımdıden tesekkur ederım...
  5. makina_07

2t motorlarda hava ayarı nasıl yapılır..?

2t motorlarda hava ayarı nasıl yapılır acaba detaylı bır anlatım yapıcak ve hassasıyetını bılıcek bırılerı lutfen yardım etsın :silent:
  6. makina_07

euro1 euro2 euro3 egzoz cıkısıı nedir

Arkadaslar sureklı euro 1 euro2 egzoz duyuyorum bunların aralarındakı fark nedir katalızör fln var bırde katalızor nedir fayydaları nedir guzel bır bılgı ıstıyorum egoz hakkında...arkdaslar bılgı ıcın sımdıden tesekkur edıyorum..:)