Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar biraz arastima sonucunda meggeli parca uretimi yaptigini ancak motor uretimi yapmadigini ogrendim ancak 2 ay icerisinde ehliyetimi aliyorum ve ehliyeti alir almaz megelli 250r almayi pilanliyorum ancak kendi sitesine girdigimde bian korktim samimi olmak gerekirse sizce...
Arkadaslar bu sene bumoto calibre nin yerine cikacak ancan ne sitesinde nede baska bir yerde bilgi bulamadim acaba sizin bir bilginiz varsa yazabilitmisiniz bildim kadariyla bu ay satisa sunulacakti eger alip kullanamiz varsa degerlendirmesi guzel olur :)
Bulabildigim tek gorsel...
Arkadaşlar Bu motor hakkında bilgisi olan varmı Benim bildiğim kadarıyla calibre 250 CC nih yerine Gelecekmiş. Ancak tambir bilgi yok
http://www.marantamotor.com.tr/thunder.html
Arkadaslar kusura bakmayin telefondan yaz digim icin resim ekleyemiyorum :pale:
Herkese merhaba aydinda yasiyorum 19 yasindayim. Allah nasip ederse bu yaz ilk motorumu alicam .Universite sinavina hazirlaniyorum . herkeze iyi forumlar