Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alpinestars yazlık deri eldiven alacağım. Ülkemizde eldiven için beden ölçüsü sadece avuç içinden belirlenirken, Alpinestarsın kendi sitesinde ölçü, elin çevre uzunluğuna göre belirleniyor.
Benim elimin içi 7.5cm uzunluğunda. Satıcı Medium almam gerektiğini söylüyor.(Ülkemizde Small: 7cm ...
GP pro 2015 yılında çıkan bir model olmasına rağmen GP pro R2 2017 yılında çıkmış ve her sektörde karşılaştığımız yeni versiyon yeni fiyat etiketi akımına uyum sağlamamış gibi görünüyor. Ülkemiz de iki ürün de yaklaşık 1.300 TL fiyat etiketine sahip. Peki 2 yıl ara ile çıkan GP pro R2 nin...
Dainese D-Mach Sırt Çantası hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim ? Alpinestars tech aero ile kıyaslarsak hangisini almak daha mantıklı olur ?
Motor: Mt-07 , Mont dainese super rider pelle
Müsait olduğum bir günde kask dışındaki motor ekipmanlarımı tamamlamak istiyorum. Muğlada istediğim marka/modelleri satan yer olmadığı için İzmir'e gelmeyi planlıyorum. İzmir de Alpinestars , Özellikle de dainese markalarının her ürününü bulabileceğim yerler mevcut mu ? 1.70 ve 60 kg olmam...
Bir abim motor alacak bu günlerde. Yanlış hatirlamiyorsam Honda pcx de ABS yok iken Yamaha nmax de ABS bulunuyor.
Fiyatını da göz önünde bulundurarak 2 motor hakkındaki goruslerinizi alabilir miyim ?
Uzun yolda kullanmak için hjc rpha 10 Lorenzo kaskina sahibim. Ayrıca sadece şehir içinde ve yazin kavurucu sıcaklarında kullanabilecegim 2. Bir kask almak istiyorum. (Max 5dk lık güzergahlar )
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Motor : sari mt-07
Limit : 800 TL (+100TL)
Yamaha MT-25 (Siyah) için Kask Tavsiyesi istiyorum arkadaşlar.
- Renk: Motor siyah olduğu için kaskı da siyah almam ne derece doğru olur ? Zira motor da siyah olunca renkli kasklara pek sıcak bakamıyorum.
- Marka/Model: İcon Variant Ghost Carbon almayı düşünüyordum, simsiyah olmak trafikte...