majo kullanıcısının son içeriği

1. majo

Satılık 2012 CBF 150 ( 0 gibi)

Marka: HONDA Model: CBF 150 KM: 1780 Renk: SİYAH Fiyat: 4.700 TL Şehir: İSTANBUL İletişim Bilgileri: 0533 644 33 81 Açıklama: Merhaba arkadaşlar, ilk göz ağrım olan cbf 150 mi satıyorum. Motorumu Nisan 2012 de 0 km. olarak aldım ve aldığım günden beridir garaja bırakıyorum. Motorum 0...
  2. majo

0 motor ve şıkırtı sesi

Merhabalar arkadaşlar. CBF 150 kullanıyorum. en ufak bir şey olduğunda hemen panik oluyorum çünkü ilk motorum.şuanda 294 km deyim..bugün garaja girdiğimde motorda çalışma hızıyla paralel olan yani aynı tempoda bi şıkırtı mı desem çıkırtı mı desem öyle bir ses duydum...bu normal bir...
  3. majo

Ses ve Koku

Arkadaşlar merhabalar, aranıza yeni katıldım.tecrübeli arkadaşlara 2 sorum olucak.forumda biraz araştırdım fakat bulamadım... 2012 model cbf 150 aldım 0 olarak. şu anda 230 km deyim.. motoru durdurduktan sonra motordan bir koku geliyor,(yağ seviyesi falan normal) yeni motorlarda bu doğalmıdır...
  4. majo

yeni bir hayat

merhabalar ismim Burak.İstanbulluyum, 30 yaşındayım.fotoğrafcıyım, CBF 150 ile bu yola başladım, motor küçüklüğümden beridir bende olan bir tutku, şimdiye kısmetmiş..burada olmak gerçekten çok güzel, her gün yeni bir şey öğreniyorum.herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim. Herkese kazasız...

Yeni mesajlar