Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mondial 100 prince daha 100 km de bir motor fazla ca tecrübem yok genelde iki kişi bini yoruz çekiş problemi var acaba silindir kırank her ne ise büyültüp çekişte fark yapa bilirmiyim yoksa ilk beşyüz ila bin km de çekişi ve hızında değişme olurmu fikri olan arkadaşlar yardım ederse minnettar...
selam arkadaşlar ben yeni pirince aldım 2015 model çok hoş bir makina fiyatına göre size sorum şu olacak cantlar mat siyah nasıl boyanır ve nerenk boya açar ikinci sorum site de fotoğrafları nasıl ve hangi bölüme atabilirim::shake2::
arkadaşlar ben 01/01/1969 doğumluyum özel bir sektörde işçi olarak çalışmaktayım üç çocuğum var ikisi üniversite okuyor yani maddi zorluk çekmekteyim araba falan kalmadı sattım şimdi bir az yakan ve hesaplı sıfır motosiklet almak istiyorum. eskileri çok masraf ettiriyor. size sorum mondial mı...