Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pendik D-100 karayolunda meydana gelen olayda iddiaya göre, emniyet şeridinde ilerleyen Seydioğlu Baklavaları'nın sahibi olduğu ortaya çıkan Hüseyin ve Hasan Sel kendisine yol vermeyen aracın önüne aniden geçerek durdu. Daha sonra içerisinde hamile bir kadının da bulunduğu aracın dikiz aynasını...
Son zamanlarda motosikletle ilgili ne aratsam karşıma çıkan kask :D bu nedir arkadaşlar bunu alıp motosiklette kafasına takan varmıdır. Yani koca koca trendyol hepsi burada gittigidiyor gibi büyük siteler koymuş. Bu kask ile düşen adama bişey olursa ne yapacaklar .. Bilgisi olan varsa...
Facebookta bir arkadaşımın yaptığı paylaşımla gördüğüm hırsızlık vakası ...
Hırsızlar okadar kalabalık geliyorki birkaç dakika içinde dükkandaki büyük makinaları alıp gidiyorlar. Yine paylaşım yapan arkadaşın sayfasından gördüğüm kadarıyla hırsızlardan bir kaçı yakalanmış. Birinde cb 650 f...
İstanbul'da hafif ticari araç sürücüsü, iddiaya göre sıkıştırdığı motosiklet sürücüsünden aracının içerisinde yumruk yedi. Çılgına dönen sürücüyü, başka bir motosiklet sürücüsü psikolog gibi sakinleştirdi.
Motosikletliden Yumruk Yiyen Şoförü, Başka Bir Motosiklet Sürücüsü Psikolog Gibi...
Arkadaşlar ufak tefek işlerde kullandığım cbf 150 motosikletimin aynalarından memnun değildim. Sonunda birtanesi otoparkta başka bir araç taradından vurularak çatlatılmış. 11 sahip gibi sitelerden baktım fakat çok fazla değişken fiyatlarda garip grup aynalar var. Aynı aynayı biri 25 liraya...
Videoyu izledikten sonra herkesin aklında az çok birşeyler belirmiştir diye düşünüyorum. Okadar bozuk ve geri giden bir ülkeyizki bu tip videolardan kolaylıkla anlaşılıyor.
Öncelikle bir motosikleti ilah yapmadan önce yurt dışı satış rakamlarına ve adetlerine bakaral bir analiz yapmak lazım...
Anladığım kadarıyla kaskın üzerinde ciladan önce kullanılmış bant şeklinde bir tabaka var. Malzemenin ya da teknolojinin adını bilen varmıdır ? Aynı uygulamayı motosikletlere yapmak mümkünmüdür. İllaki bant şeklinde satılan modelleri vardır diye düşünüyorum. LS2 nin kendi sitesine ve farklı...
Bolivya'da Turist Kadının Göğsüne Bıçak Dayayıp Tecavüz Ettiler.
Motosiklet tutkunu maceracı turiste dehşeti yaşattılar. Rus asıllı İngiliz turist Vasilisa Komarova motosikletiyle çıkmış olduğu Alaska turunda 3 kişi tarafından tecavüze uğradı. Tecavüz eden 3 kişi yakalanarak tutuklandı.
ÜÇ...
Kenan Sofuoğlu: Cumhurbaşkanımın İsteği Üzerine Kariyerimi Noktalıyorum..
Dünya Supersport Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, jübile yapma kararı aldı.
Kenan Sofuoğlu: Cumhurbaşkanımın İsteği Üzerine Kariyerimi Noktalıyorum,
Yarış kariyerini buhafta sonu İtalya'da yapılacak yarışlar...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156223566009361&set=pcb.10156223569214361&type=3&theater
https://www.facebook.com/rifat.boz/videos/pcb.10156223569214361/10156223565749361/?type=3&theater
Bir arkadaşımızın motoru bu sabah saat 07:40 itibariyle Cevizlibağ Tercüman sitesinden...
Arkadaşlar bu kaskı kullanan forumda varmı ?
Dün eşime kask almak için hasanpaşaya gittim maksadımız 600 800 bandında ls2 mt tarzında bir kask almaktı.3 5 mağazaya girdik denedik. En son bir satıcı sx 100 diye bir model sundu. Modelin daha önce eski serilerinin türkiyeye bir dönem geldiğini...