mahir_61 kullanıcısının son içeriği

1. M

Motor marş basmıyor

Arkadaşlar motorum 2007 YBR125 5 aydır hiç çalışmadı geldim deniyeyim dedim yok çalışmadı kontrol ettiklerimi yazıyorum korna çalışıyor farlar yanıyor marş düğmesi çalışıyor benzin depo kapağını kontrol ettim aç kapa sorun yok buji ateşleme var kontrol ettim hatta tornavidayla elektrik bile...
  2. M

Balata seçimi yardım

Selam arkadaşlar debriyaj balatamı değişecem fakat hondanın debriyaj balataları daha uzun ömürlü ybr125 in balatası değilde cıbıfın balatasını kullansam bi sorun teşkil edermi bilgilendirirmisiniz.
  3. M

YBR125 Ön Amortisör yardım

Selam arkadaşlar benim bir sorum olacak motoru ilk aldığımda amortisörler çalışmıyordu ustaya götürdüm yağı fazla koymuş ondan çalışmıyor dedi kendisi yağ değiştirdi bu sefer çalıştı ama tam değil motorun üstüne oturuyorum yarısı içeri giriyor öyle çalışıyor 2 kişi motora binince içeri saplı...
  4. M

Moto taksi kuracam istanbul içi çok sayıda destek arıyorum

Selam arkadaşlar istanbulun trafiği malum içler acısı moto taksi kurmayı planlıyorum durak alamayız izin yok ama çok sayıda reklam yapar motorlarımıza sarı renk asarsak bu işi tutturabiliriz ve her daim 7/24 taksi hizmeti verebilmek için çok sayıda arkadaşlarımızın desteğini bekliyorum düşünen...

Yeni mesajlar