magnum1095 kullanıcısının son içeriği

1. M

KN Master interkom Hoparlör geliştirme.

Merhaba KN-Master KN 1000 model intercom'u uzun süredir kullanmaktayım. Ancak ses kalitesi ve seviyesi artık aşırı az gelmekte yaklaşık 100km hızda iken duyulmuyor bile. Bu hoparlörlerin içini değiştirmek istiyorum forumda yapan eden var mıdır? Daha kaliteli bir hoparlör alıp normal hoparlör...
  2. M

Cbr 600f 2006 eksantrik değişti ses kesilmedi

Merhaba var 600f motorumun eksantrik zinciri değiştirdik ancak zincir sesi azalmış ta olsa 5 bin devirde bariz geliyor aşağısında veya yukarısındaki devirlerde ses yok gergiyi değiştirmedik çıkardık baktık durumu iyi gibiydi. Gergiden mi yapar bu sesi? Paletleri de az aşınmış olarak gördük bu...
  3. M

600f-600rr Bakım klavuzu tamir rehberi ??

Merhaba motorumun eksantrik zincirini değiştirdik abim ile ( Oto tamircisi ) Ancak çıkan boruların yerlerini unuttuğumuz için bayağı bir karıştırdık işi sanırım. Tamir klavuzu tarzı birşey olduğunu duydum elinde bulunan var mı? Sorun ise şöyle motor çok yüksek devirde çalışıyor rolantisi...
  4. M

Eksantrik zinciri 600F 600rr

Merhaba 600rr veya 600F ikisinin ki de aynı 2006 model eksantrik zinciri gergisi dişlisi paletleri nerden alabilirim istanbul içinde ? zinciri paletleri değiştirmeye gerek var mı ? Gergiyi kesinlikle değiştirmem gerekiyor mu ?Bulamadım istanbulda gergiyi sıfır ikinci elleri uçuk fiyat...
  5. M

600F Ön disk sorunu

Merhaba 600f 'im de disk eğriliği sorunum var frene basınca resmen tak tak tak ediyor abs var gibi bir tutup bir tutmuyor frenler. Baktığım kadarıyla sorun disklerde hemde 2 sinde birden. Uygun fiyatlı disk bulamadım tanesi 1000-1500 tl arası neredeyse. Çıkmalara da pek güvenemiyorum. 600rr...
  6. M

Cbr 250r 2011 eksantrik, zinciri sesi

Merhaba 2 gündür motordan 7bin ve 8 bin devirde özellikle hissedilen bir ses gelmeye başladı bugun servise gittim eksantrik zinciri dediler ama sesler daha net olsun 1000km bekleyelim dediler ama içime sinmedi başka bir ustaya gittim acilen değiştir Sipop yakalarsa zincir çok büyük masraflar...
  7. M

cbr 250r 2011 ön amortisör eğriliği motor sağa çekmesi

Merhabalar 2.el olarak aldığım cbr'ım aldığımdan berı kafamı bozan bir durum ile karşı karşıyayım motoru aldığımda ilk olarak gidon eğri idi.düşme sonucunda vidaların oynamasından kaylaklandığını söyledi ve doğru vidalarla oynattırınca duzelttırdım ancak biraz uğraştırdı yinede düz olsada...