maclaud kullanıcısının son içeriği

1. maclaud

Deri mont ve pantolonlar

Malzemeler çok fazla kullanılmamıştır.En fazla 3 veya 4 defa kullanıldı.Hepsininin normal fiyatı 1800 ytl’dir Ben 1000 ytl’ye vericem ihtiyacım olmadığı için satıyorum.Oldukça kaliteli mazlzemelerdir.Ayrı ayrıda verilebilir. 1.MACNA AMAZON BAYAN MONT TEKNİK ÖZELLİKLER Malzeme...
  2. maclaud

efsane motor wildstar 1600 xv

Arkadaşlar çok sevdiğim motorumu özel nedenlerden dolayı satma karaı aldım motorumun üzerinde sadece 10000 $ lık aksesuar ayrıca ses sistemi ve sony teyp mevcuttur.Balatalar,yağdeğişimi kısacası bakımları full yapılıdıır. Motor 57.000 km'dedir. Fiyat 14.000 $ dır.Bu fiyata ses sistemi...
  3. maclaud

Bütün Mt Ailesinin Ve Tüm Müslümanlarin Berat Kandili Mübarek Olsun

Arkadaşlar hepinizin kadili mübarek olsun sygılar snuyorum.
  4. maclaud

çok temiz choper 250 c

Marka:Kanuni Model:Seyhan 250 c KM :5000 Renk :Bal Köpüğü Fiyatı :3000 ytl Açıklama :Servis Bakımlı ve Çok temiz İl/İlçe:İstanbul/Yeşilköy İletişim:0533 307 80 80 arkadaşlar ihtiyacım olmasa asla satmam gerçekten kızım gibi baktım.besledim büyüttüm ve artık e vermek gerekiyor:)yeni...
  5. maclaud

kanuni seyhan 250 c [u]

merhaba arkadaşlar makina inanılmaz temizdir ve aciliyetten satıyorum allah kimseye göstermesin ama işte hayat inanın harleyi aratmayan bir makina güzel günlerimiz geçti ama artık satmalyım!! kanuni 250 c kendimde biraz modifiye ettim ayaklıklar,arka çantalar,ellikler,yani kısacası çok ii...
  6. maclaud

Kanuni 250 c çok temiz[u]

ÇOOOKK ACİLLL SATILIK Arkadaşlar çok ama çok temzi bir alet choper sevenler bu motorla kendinizi harleye biniyormuşssunuz gibi hissediyorsunuz:) 2004 'ün 10 uncu ayında trafiğe çıkmıştır.Fiyat konusunda gerçek motosiklet sevenler için bişeyler yapılacaktır.fiyat konusu ise:) 3100 ytl...
  7. maclaud

merhaba rüzgarın insanları

evet arkadaşlar bende 3 yaşından beri motor kullanıyorum ama bu sayfayı daha yeni keşfediyorum bu kadar güzel bir sayfanın var olduğunu bilseydim 3 yaşında üye olurdum:)ama artık burdayım ve aktif olmaya çalışacağım yani gezilerde bende varım ona göre beni unutmayın biyerlere giderken mutlaka...