M07em936 kullanıcısının son içeriği

1. M07em936

rüzgar :)Yazılı Kanyon Tabiat Parkı

Kanyonun başlangıcı :down: köprüye geliyoruz :down: burada hazine arayınca sonunda bize bu haliyle kalmış :'( Hür insan üzerine şiir) Ey yolcu, yol hazırlığını yap ve koyul yola; şunu bilerek : Hür kişi sadece karakterinde hür olan kişidir Kişi hürriyetinin ölçüsü...
  2. M07em936

rüzgar:) Eğirdir gölü uyuyor___

seminerdeki ders iptal olunca bende burda buldum kendimi:mrgreen: plaj uyuyan göl plaj plaj 2 balıklar gol göl kuzen el salla kuzen gülsene hayvanat bahçesi buna göre teneke varsa bunu yapalım tavuk yerine :) renkleri süper ! malum sıcak , karpuz denize...
  3. M07em936

rüzgar:)Akdağ tavuk ziyafeti

Hasan Ağa benim öğrencilerden Mustafa'nın babası , süper aşcıdır :cat: Tavuk kazığa oturtuluyor , kazıklar iki tane sapan yaparken kullandığımız gibi çatallı olacak , malum tavuk oturacak (!) Nereye gitti mi ? dediniz piliç :P tenekenin içinde kıvıl kıvıl oynuyor ...
  4. M07em936

rüzgar:)ISPARTA- KOVADA-ANTALYA-KEMER

Antalya deepo giymişler cicileri,,,:mrgreen: ne rüzgar vardı öyle giremedik ,,, buz buzz :P bu disco bir başka :cat: ANTALYA - BELDİBİ süper çadırlık yerler var !!! yazın ordayım :queen: kemer yolundaki tünellere dikkat kaza vardı yine :farao: kovada / ısparta -sütçüler...
  5. M07em936

rüzgar geldi :)

Arkadaşlar sanırım bu balık hepimize yeter :P kutlamaya başlayalım dimi,,, içi havyar ve pilavla dolduruldu tarifini biricik annem biliyor O0 o kadar kahrımı çeken babacığıma ve tatlı yigenim , sizi çok seviyorum ,,, eee evinin hanımı olsun artık,,, dursun kapımızda dimi :P...
  6. M07em936

rüzgar / şiirsel :)

hani senin yagmur şarkısına biraz paralel ,,,, herzaman birşeylerin peşinde olduğumuzu biliriz , hatta bizimde peşimizde birileri vardır ya izliyorlardır ya da içlerinde dolaştırdıkları bizzat bizlerizdir:))) neyse yagmur yagarken şunu çok iyi bilir kimileri ıslanma korkusu kimi onu yaşama...
  7. M07em936

rüzgar:)foto

:queen: :bounce:
  8. M07em936

beyin kanaması

Lütfen çok dikkatle okuyunuz. >> >>>> >> >>>>Mangal yaparken aniden Sinem'in ayağı takıldı ve düştü. Hemen >>Ambulans'a >> >>>>haber vermek istedilerse de Sinem buna karşı çıktı - kendisini >>iyi >> >>>>hissettiğini ve düşmesine sepeb olarak da ayakkabılarının yeni >>olduğunu >> >>>>gösterdi...
  9. M07em936

rüzgar:)without it !

Eğirdirden bir kaç kare yakaladım bunu yaparken hiç zorlanmadım çünkü çoğu şey hareketsizdi donmuştu :lol: Dayı deniz kızını tutmakta ısrarli ama burasi göl :lol: :!: Birazda tepelere Davraz Kayak Merkezinden kareler sunalım :wink: Rüzgarı bu kayaklarla yakaladım yine...
  10. M07em936

Davraz Dağında kayağa gelen var mı ?

rüzgar:)Davraz Dağında kayağa gelen var mı ? Merhaba arkadaşlar , önümüzdeki haftadan itibaren Isparta Davraz Kayak Merkezindeyim , kaymaya gelmek isteyenler varsa , elimizden geldiğince yardımcı oluruz ,tatili iyi değerlendirmek gerek:P bende yeni öğreniyorum ama doğuştan yetenekliymişim...
  11. M07em936

en eski fotolardan :)rüzgar

en eskisini bulalım , varsa ekleyin arkadaşlar , sevgiyle kalın:bounce: :cyclopsan
  12. M07em936

Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden Ücretsiz Sağlık Hizmeti

Cerrahpasa Tip Fakültesi Kulak Burun Bogaz Anabilim Dali olarak 12 yas alti isitme problemi olan maddi durumu kötü hiç bir saglik güvencesi olmayan fakir çocuklarin tüm tedavisini ve kullandiklari isitme cihazini ücretsiz karsilayacagiz. Çevrenizde bu tür çocuklar varsa SEMA...
  13. M07em936

rüzgar :)kask !

:farao:
  14. M07em936

rüzgar:)2007 trafik işaretleri yenilendi !

:cat:
  15. M07em936

rüzgar :)tek başına kalp krizi !

müthİŞ gergİn ve sİnİrlİ bİr haldesİnİz… :evil: birdenbire göğsünüzde, kolunuza ve çenenize doğru yayılmaya başlayan korkunç bir ağrı hissediyorsunuz. en yakın hastaneye sadece on dakikalık mesafedesiniz ama hastaneye ulaşmayı başarıp başaramayacağınızdan bile emin değilsiniz. ne...

Yeni mesajlar