m.ucar kullanıcısının son içeriği

1. m.ucar

exper mi eksper mi neyse ??

ya beyler bu kaza sonrası sigorta hesapları ayağına gelicek foto falan çekicekler ya benim 1 haftadan fazla oldu hala gelicekler :S bi yanlışlık mı var arkadaş kazadan sonra ki günün akşamı halletti nerdeyse :S
  2. m.ucar

Hyosung GT 250R ve S&T Kanuni GT 250R

Hangisi daha sağlıklı Hyosung 2007 ve üzeri mi almalıyım ? Krank sorunundan dolayı yoksa s&t kanuni mi almalıyım neleri farklarıdır.. daha çok dayanıklı olan hangisidir..?? Her yönden değerlendirirseniz.. konfor, benzin, sürat, yavaşlama, hızlanma vs.. vs.. vs.. her yönden yani..
  3. m.ucar

İlk Trafik Kazam...

Gerçekten çok adrenalin yüklü saniyelik ama zevkli bir olaydı..:) olayın gelişimi ..; - bana çarpan araç ben daha olay da yokken bir bayana çarpmaktan yırtmış haliyle araçtan ses çıkmış önlerinde giden trafik polisi de kaza var diye sağa çekmiş.. bayan da sağa polis arabasının arkasına çekmiş...
  4. m.ucar

motorumu satın ya da takas alacak bir yer?

Beyler hepinizin acil yardımlarına ihtiyacım var :) ben mükemmel bir 600 F hastasıyım.. ancak sahip olduğum cruiser-chopper tarzı motosikletimi satmam gerekmekte ancak o şekil de 600 F e ulaşabilirim... ama 2000 TL ye düşmeme rağmen satılmamakta ısrarcı bir makina.. çevreniz de bildiğiniz...
  5. m.ucar

Chopper - Cruiser DeLi MaKiNA !!

Herkese merhaba öncelikle.. 2007 Model 2009 yılı haziran ayı başında trafiğe çıkışlı 250 lik salcano marka motosikletimi satmaktayım... Aciliyeti olarak kısa bir süre de satılması iyi olur diyebilirim.. Malum Honda Cbr 600 F alıcam sonunda :) Motorun ne yürüyenin de ne gidenin de ne gelenin de...
  6. m.ucar

Hyosung gt 250r or hyosung gt 650r ...???

Arkadaşlar benim amacım cevabı bulmak sadece yardımcı olun lütfen.. Arkadaşlar şimdi ben sahip olduğum motoru satıp bu iki motordan birini alıcam piyasaları oldukça yakın :S şimdi sizden ricam merak ettiğim sorular ve ayrıca aklınıza gelen ekstra cevapları yazmanız... - ikisinin de hızlanması...

Yeni mesajlar