M.SercaN kullanıcısının son içeriği

1. M.SercaN

Arkadaşlar Bu Parça Nedir, Nerenindir Acaba?

Büyük olan parça http://imageshack.us/photo/my-images/844/motopara.jpg/
  2. M.SercaN

Özelyapım Silindire Gömlek Çaktırmak İstiyorum ÇOK ACİL Yardım..

Arkadaşlar merhaba.. Elyapımı bir motor yapıyorum inşallah.. Silindir konusunda bir sıkıntım war. Uygun Fiyatta Gömlek çaktırmak istiyorum İzmir-İstanbul ama mümkünse İstanbul'da bu işi yapan ya da yönlendirebileceğiniz birilerine ihtiyacım war. Bugün bir yerle görüştüm ayaküstü, yalnız 50Tl...
  3. M.SercaN

Elyapımı Motoruma Elektronik Ateşleme + Şarj Dinamosu Yapmak İstiyorum,Yardımlarınız<

Elyapımı Motoruma Elektronik Ateşleme + Şarj Dinamosu Yapmak İstiyorum,Yardımlarınız< Merhabalar herkese öncelikle.. Bir projem var,:bounce: Kendim 2zamanlı Teksilindirli bir içtenyanmalı motor yapacağım..:pale: Bu minyatür bir şey olacak :) Ortalama Toplam Boyu:10-15cm gibi.. Yalnız bir...
  4. M.SercaN

ACİLL! CBR 125 hakkında birkaç soru. Anlayanlar Yardım etsin Lütfen..

merhabalar. Sorum şu: Cbr 125lerdeki model farkları. Modeller arası ne farklar war? Sadece renk mi yoksa motor ya da mekanik, performans değişiyor mu? Bir de bu 2007 üretim 2008 çıkışlı felan deniliyor. Örneğin 2006 üretim, 2008 görünüyor ya da 2008 çıkışlı deniliyor? Kısacası CBR125lerde model...
  5. M.SercaN

2.El Motor alıcam, Lütfen ACİL yardım edin.

Öncelikle Selamlar. Ben çok yakın zamanda 2.el temiz bir motor almak istiyorum. Ancak bir sorum olucak. Yardımcı olursanız çok makbule geçer :D 2.el 10-15.000kmye kadar bir Honda CBR 125 almak istiyorum inşallah. Gelelim soruma: Motorun GERÇEKTEN temiz olduğunu nasıl anlarız? yani km...
  6. M.SercaN

...Yeni Yıl...

Öncelikle tüm Motosiklet net aleminin, tanıdık weya tanımadık herkesin yeni yılını şimdiden kutlarım. Umarım yeni yılın sağlık, mutlukuk huzur we dostluk getirmesini dilerim. Nice senelere, yeni yıl hepimizin gönlüne göre olsun inş.. Kazasız belasız arkadaşlar. Yeni yılınız mübarek olsun. Allaha...
  7. M.SercaN

Motor Ustadları, CBR Modifiye, Perf. Ekzosları Hakkında Yardım

:)Çok kısaca yazıyorum ama cewaplarda çokk ayrıntı,detay rica ediyorum. CBR 125'e ne tür modifiyeler yapılabilir? Perf. nasıl arttırılır? En Önemlisi Perf. ekzosu olarak: Sesi en iyi olan hangisidir? Perf. açısından en iyi olan hangisidir? (MArka olarak) Şimdiden tşk. Yardım edene de etmeyene...
  8. M.SercaN

Cbr'den anlayanlar lütfen içeri!!!

Uzun süredir kafama takılan bir soru war. HONDA CBR 125, HONDA CBR 125R, HONDA CBR 125 REPSOL Bu 3 motorun arasındaki fark nedir? ÇOKK ayrıntılı we resimli olarak ACİLEn cewaplarsanız sewinirim. Yakıt tüketimleri, perf.ları awantaj- dezawatajları we farkları nedir? Ya da CBR 125 in hangi...

Yeni mesajlar