M.balibey kullanıcısının son içeriği

1. M.balibey

Yaz Ayı Motor Yağı Önerisi

Neden 10w50 kullanıyorsunuz? Yazın 15w50 gibi 50 numara yağ özelliği, kışında 10w40 gibi 10 numara yağ özelliği var. Sürekli marka ve viskozite değişimi motorunuzun yağ yakmasına sebeb olabilir.
  2. M.balibey

Ehliyetsiz Yakalanan Sürücüden İlginç Savunma..

adam haklı ben olsam salardım:)
  3. M.balibey

İstanbul'da deprem

Geçmiş olsun mudanyada baya sallandı
  4. M.balibey

Bulunamayan Tvs Apache Paraçaları

Aşaüıdaki fotoda 8 ve 10 numaralı parçaları bulamıyorum. Elinde olan var mıdır yada bulabilecek olan. Parça kodları 8 numaranın n9112190, 10 numaranın 1182200 parçalar tvs apache rtr 180nin parçaları.
  5. M.balibey

Çalışma belgesi

Hayatımın bir döneminde 2 ayrı firmada belirli bir süre çalıştım biri battı biriylede kavgalı ayrıldık. İki firmada bana çalışma belgesi vermedi çokta önemsemmiştim. Fakat şimdi bu belgelere ihtiyacım oldu. Bu belgeleri nasıl alabilirim. E devlet üzerinden yada sgkdan alına bilir mi kimseyle...
  6. M.balibey

E scooter ve e bike için kask önerisi

Elektrikli velespit ve scooter için kask almak istiyorum içinizde kullananlar varsa tavsiyelere açığım. Decatlondaki kasklara baktım ama kafanın arka kısmındaki köpük yerinin üzeri plastik değil kopmaya ve güneşten bozulmaya müsait.
  7. M.balibey

Etiket Tasarımı ve Basımı Hakkında

Araç üzerindeki şefaf zemine ve renkli zemine basılan uyarı yada marka etiketlerinin tasarımını nasıl yapabilirim daha doğrusu hangi programla yapılır. Tasarım yaptıktan sonra bunları bastırabileceğim yer var mı? Basım aşamasında en kaliteli ürünü nasıl yaptırabilirim. Konu hakkında hiç bilgim...
  8. M.balibey

Son zamanlarda 7256 sayılı yapılandırma

Merhaba 7256 sayılı yapılandırmaya başvurmuştum 6 taksit olarak ve 4 taksidi düzenli bir şekilde ödedim fakat 5. takside gelince "Tecil dosyası ihlal edilmiştir. Nedeni : Takvim yılı içerisinde vadesinde ödenmeyen 2 den fazla taksit bulunmaktadır." 2 aydır bu hata çıkıyor karşıma. Bu durumla...
  9. M.balibey

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

benimde başıma gelmişti konu açmıştım eğer o günden bugüne kanun değişmediyse aynı işlemleri yapman gerek http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/108922-kaybolan-plaka-yeniden-nasil-cikartilir.html
  10. M.balibey

Alpinestars Bacak Çantası

Alpinestars bacak çantası arıyorum. Hiç biryerde bulamadım. Bildiğiniz internet üzerinden orjinal ürün satan yer var mı?
  11. M.balibey

150lik motora max. kaçlık karbüratör takılır

karbüratörü büyütmeye karar verdim üzerinde bs26 var yurtdışından koso yarış karbüratörü alayım diyorum fakat max.kaçlık takabiliriz benim apacheye şuandakiemme manifolduna 30 mm uyuyor acaba 30luğu ve daha yukarısını destekler mi...
  12. M.balibey

Çelik Fren Hortumu

yurtdışından çelik fren hortumu getirmek istiyorum fakat bunların iki çeşidi var biri nylon biride teflon hangisini almalıyım acaba hidrolik yağıda dot 4 koyucam birde fren hortumlarının üzerindeki yuvarlak parçalrı nerede bulurum isimlerini bilmediğimden internette bulamadım
  13. M.balibey

Tvs apache jet kit

apache için jet kit arıyorum fakat bulamadım ucal bs26 karbüratör var üzerinde bir tek ana jet 115lik buldum onuda tek takınca 9 bin devirde hayvanın nefesi kesiliyor gibi oluyor nerede satılır bu meretler
  14. M.balibey

daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu

aracıma bakım yapıcamda bazı alet edevatları temin etmeye çalışıyorm daha önceden bu siteyi kullanan oldu mu güvenli midir http://www.e-hirdavat.com/
  15. M.balibey

Baca ekonomizeri arıyorum

Katı yakıtlı kazanım için baca ekonomizeri bakıyorum yağmur tekniikte 85 cmlik var fakat benim kazanla duvar arası 50 cm buna göre bildiğiniz iyi bir ekonomizer var mı not:baca çapı 180 mm boru çapı 1"1/4

Yeni mesajlar