LynXMaSTeR kullanıcısının son içeriği

1. LynXMaSTeR

Honda Honda CB750 Hornet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ekstraları kimse önemsemiyor, en azından ihtiyacı olanlara vereyim dedim.
  2. LynXMaSTeR

Honda Honda CB750 Hornet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hazır konu önüme düşmüşken şu ilanları paylaşayım, ihtiyacı olan varsa mesaj atabilir. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-honda-cb-750-icin-gp-kompozit-motor-koruma-demiri-1317250480/detay/...
  3. LynXMaSTeR

Mayıs ayı fiyatları dahilinde pantolon önerisi

vecton iyidir, daha önce onların sattığı overlap diye bi marka vardı, onu kullanıyorum uzun yıllardır, baya sağlam çıktı, likralı olması da rahat, ayrıca dışarıdan fermuarlı çıkarılabilir dizlikler acayip konforlu, bi yere oturduğunda dizlikleri çıkarıp rahat rahat oturabiliyosun.
  4. LynXMaSTeR

1 ay sonra uzun yola çıkacam neleri değiştirmem kontrol etmem gerekir?

çatırtı patırtı duymadıysan bi sorun çıkmaz. ülkemizin yolları çiçek gibi maşallah.
  5. LynXMaSTeR

1 ay sonra uzun yola çıkacam neleri değiştirmem kontrol etmem gerekir?

7000 km yağ değişimi gelmiş demektir, scooterlarda aralık daha düşük oluyor genelde. onun dışında diğer sıvıları da değiştirebilirsin eğer 3 yıldan uzun süre geçtiyse. yamahanın kayışları sağlam olur, olmadı bi açtırıp baktırırsın, gerek yoksa devam edersin. 20 binde balata kolay kolay bitmez...
  6. LynXMaSTeR

Eğitim almalıyım faydası olur mu

5 bin değil 50 bin km tecrüben de olsa eğitim al hocam, çok fark ediyor.
  7. LynXMaSTeR

50 binde 2018 model mt-07 alınır mı

hocam motorlar yüksek devir çeviren aletler, şehir içinde fıtı fıtı kullansan bile sürekli 5-6 bin devirden aşağı düşmemen gerekir. normal bir otomobil ise 1000-1500 devirde kullanılır. yani motorda 50k km dedin mi otomobilde 200k km gibi bi rakama denk geliyor. o yüzden motosiklet kullananlar...
  8. LynXMaSTeR

400-450lik naked tarzı motor önerisi

katılıyorum. benim gibi keyfe keder satmak için 1 yıl bekleyemeyeceksen hiç alma motoru (:
  9. LynXMaSTeR

hocam cidden düşünürsen özelden yazabilirsin.
  10. LynXMaSTeR

hornet 750 verelim hocam (:
  11. LynXMaSTeR

400-450lik naked tarzı motor önerisi

nk yı boşver, ktm tipini seviyorsan al geç. ya da alternatif olarak hornet 500 bakabilirsin. hornet 750 düşünürsen tertemiz var bi tane (:
  12. LynXMaSTeR

Balıkesir'e Yerleştim. Geyikli-Assos-Adatepe'yi Geziyorum.

merkeze gelirsen çay çorba içeriz
  13. LynXMaSTeR

Honda Türkiye’de Motosiklet Üretimine Resmen Başladı

yatırımlık motor işi bitti artık
  14. LynXMaSTeR

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

güzel etkinlik, istanbulda olsam giderdim.
  15. LynXMaSTeR

MT25 vs R25

aynı motor farklı tarz. hangi tarz motor kullanmak istediğine kendin karar ver, dışarıdan görenlerin beğenip beğenmemesi umurunda olmamalı. yeşil renkli bir bugatti alsan, şahin bile alamayacak parası olan tipler gelip neden siyah almadın derler.

Yeni mesajlar