Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Motosiklet.TV
Foto Galeri
İletişim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Lunatique 'in en son etkinliği
Ana sayfa
Lunatique
,
CC Yükseltme - Motor Önerisi
başlıklı konuya cevap yazdı.
Aslında aşağı yukarı hesaplama doğru. 130km/h’da 5.300-5.500 devir civarında oluyor. Desmolu olanda 6.000 ve üstüne çıktıkça elcik ve...
Bugün 11:41
Lunatique
konusundaki
ACT mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
TR Sınırını geçer geçmez otoyollarda 130km hız sınırında gidilebildiği için o eşik bende çok önemli maalesef. Araştırmalarım sonucu v4...
Bugün 08:46
Lunatique
,
Yeni V2S desmolu olana kıyasla biraz daha az devirli kullanmaya müsait bir motor olmuş. Titreşim desmolu olana kıyasla büyük ölçüde...
Bugün 06:40
Lunatique
,
Yaz sıcakları Hk.
Birkaç sene önce Muğla'ya babamın yanına eşimle birlikte motorla gittik. İlk gün dinlendikten sonra ikinci gün full ekipman giyinip...
7 Tem 2026
Lunatique
,
sport touring tavsiyesi
Dediğiniz gibi işçilik çok zaman alıyor. 30 binde bir ya da 5 senede bir bu masraf gayet makul bence de. Verdiğim fiyat yetkili servis...
7 Tem 2026
Lunatique
,
sport touring tavsiyesi
950S kullanmadım o konuda maaleswf bilgi veremeyeceğim ama özünde V2S ile aynı motor gibi görünüyor ufak farklılıklar hariç. Desmo...
7 Tem 2026
Lunatique
,
Yaz sıcakları Hk.
Durum aynı sırılsıklamız. Yazları genelde sabah 6'da çıkıp birkaç saat turlayıp geri giriyorum yoksa aşırı sıcak oluyor. Bir de Ankara...
7 Tem 2026
Lunatique
,
sport touring tavsiyesi
2020-2024 arası V2S ilanlarına baktım, desmo yapılsa dahi en ucuz V2S'ten uyguna geliyor. Fiyat uygun görünüyor ama genelde o fiyat...
7 Tem 2026
Lunatique
,
sport touring tavsiyesi
Ben de tam onu diyecektim. Sıfırda kampanyalar geçen sene sonu ve bu sene bayağı agrsifleşti. Doğal olarak insanlar sıfıra yöneliyorlar...
7 Tem 2026
Lunatique
sport touring tavsiyesi
konusundaki
Cyan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Şu anda 2. elde zarar etmeme diye bir ihtimal yok yalnız aman diyeyim; 2. el aldığını bile 2. elde satarken zarar ediyorsun şu sıralar...
7 Tem 2026
Lunatique
sport touring tavsiyesi
konusundaki
tommygun mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
V7 biraz Nc gibi, sürdüm, çok erken kesiciye giriyor. bir bakmışsın 6-7000 devirde redline ama sürüş hissiyatı çok farklı mükemmel.
6 Tem 2026
Lunatique
sport touring tavsiyesi
konusundaki
Ged mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Tiger sport ile tiger arasinda biraz fark var, tiger sportlar daha agresif motosikletler ve evet asfalt makinalari ama ben 1-2 km kadar...
6 Tem 2026
Lunatique
,
sport touring tavsiyesi
Genel olarak Asya'dan gelen motorlara ek gümrük vergisi eklendiğinden Yamaha, Honda vs. fiyatlara çok yükseldi. Çok para vermediğiniz...
6 Tem 2026
Lunatique
,
Benzin Kuyruğu!
Motorcu en son benzin alır, motorsun sen en sağda gitsene, motor şerit mi ortalarmış vs. vs. Motorcu kadar başınıza taş düşsün. Çok iyi...
3 Tem 2026
Lunatique
,
sport touring tavsiyesi
Bu işin doğasında var, çok güzel söylediniz. Bugün mesela aklımdan zorum varmış gibi öğle molasına girerken aklıma düştü atladım motora...
3 Tem 2026
Yeni mesajlar
Motor Kondisyon Testi Denemesi
(1 Viewer)
En son: fazil
Bugün 13:35
MT Atölye - Teknik Servis
(2 kişi konuda)
En son: Cyan
Bugün 13:18
Moto Sohbet