Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ediyorum bu gün gidip bulabildiğim sıfır motorlara bakacaktım ben de
1777652146
Joy ride 250 yerine 300 önermenizin bi sebebi var mı ? İlginç bir şekilde sitesinde 300 250den daha ucuz ek vergiye rağmen
Hocam aslında bi 10-12 km sıcak sonrasında direk rakım yükseliyor. Belki de yukarda bi arkadaşın bahsettiği gibi haftada 1-2 gün motor kalanı araba daha mantıklı olabilir. Hem vücuda hem arabaya çok yüklenmemiş oluruz. Sürekli araba ile gitmek de inanın o kadar sorun ki yılda 4-5 kez bakım...
Çok mesaj olduğundan tek tek alıntı yapamadım ama bu gün bi gidip geldim araçla. Düşündüğüm kadar sıcak değil hatta 1300 metre bi tepeyi asıyoruz. Yani kar da olacak. O yüzden 6 ay değil belki en fazla 3-4 ay gidip gelebileceğim. Bundan yağmurlu günleri de düşeriz çünkü arabam var onunla giderim...
5
30bin vardır tecrübem, çoğu şehir içi, bir kez yarım Türkiye turu da yapmıştım, uzun yola çok gitmemiş olsam da 100km yollara sıklıkla gittim tabi konfor düşünmedim gezi amaçlı olduğu için.
Komple asfalt bozuk olmayan bir şehirlerarası yolda gideceğim. Sadece bol yokuş ve viraj var
İkinci el almayı düşünüyordum zaten. Cl250 yormaz mı uzun yolda?
Emin değilim valla bende heveslendim. Yazın araba trafiği de oluyor biraz çok hızlı da gidilmiyor acaba motor daha mı uygun olur diye böyle bi işe girişiyorum. 1 milyonluk bir araç ile aylık 12-13 bin lira sadece kilometreden...
Sorunlarının giderildiğini nasıl anlayacağım ki? Ama yakıt tüketimi iyiymiş gerçekten.
Ben de ilk etapta scooter düşünüyorum ama uzun yolda rüzgar ve konfor nasıl olur çok tecrübem yok. 300bini gecersem araba daha avantajlı oluyor.
Bilmiyorum öncesinde günlük 200 idi şimdi 140a düştü fakat...
Merhaba yeni iş yerim evime 70km uzaklıkta günlük git gel yapmayı düşünüyorum. Şehirler arası yolda kullanacağım, yormayacak ve çok yakmayacak bir motor arıyorum. Ayrıca dayanıklı ve çok km yapınca da değer kaybı fazla olmamalı. Fiyatlardan ve yol virajlı/yokuşlu diyebileceğim için 250cc alayım...