Lousee kullanıcısının son içeriği

1. L

Ellerimi bıraktığımda motor sağa çekiyor

Birkaç ay önce kaza yapmıştım ve maşa ve amortisör yamuldu bilyalar dağıldı neyse yaptırdım fakat ellerimi bıraktığımda motor hala sağa çekiyor servisteki adam amortisörü değiştirmeyip presslettirdiğim için normaldir dedi eskisi gibi olmaz dedi fakat pek mantıklı gelmedi başka birşeyden dolayı...
  2. L

Sıfır Drift L istop etme sorunu

oyle dusundum bende rolantı ayarındada sıkıntı var muhtemelen
  3. L

Sıfır Drift L istop etme sorunu

Daha sıfır motor düşük devirde,rölantide istop ediyor edincede birkaç kerede marş alıyor motorda gidiyorum frene basıyorum istop ediyor bunun sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirim?
  4. L

90.000 TL motor önerisi

Terra benimde hoşuma gittide parça sıkıntısı varmış sanırım ve Driftten daha hantal demişler internette ben Drifti zaten yavaş diye istemiyorum dahada yavaşını almak mantıklı gelmedi
  5. L

90.000 TL motor önerisi

Scooter istemediğim için şuan Drift alıcam gibi gözüküyor çok teşekkürler herkese
  6. L

90.000 TL motor önerisi

Arttırabilsem arttırırım zaten bu fiyata sağlam bir motor beklemiyorumda daha sıkıntısız gözume güzel gelen bir motor arıyorum.
  7. L

90.000 TL motor önerisi

Motorsiklet tecrübem yok oturduğum yer yokuşlu olduğundan torku önemli benim için Drift L düşünüyorum 94 e 12 taksit yapıyolar ama onunda torku düşük yokuşta bayılsın istemiyorum torkundan dolayı Race 125 düşünüyordum onada sıkıntılı motor diyorlar diye vazgeçtim arkadaş Victor 250 demiş ehliyet...
  8. L

90.000 TL motor önerisi

Bulunduğum ilde yok maalesef bu fiyatlara sıfırı
  9. L

90.000 TL motor önerisi

Sıfır bakıyorum hocam belirttim.
  10. L

90.000 TL motor önerisi

Nakit olmadığı için sıfır bakıyorum.
  11. L

90.000 TL motor önerisi

Aklımda Drift L ve Race 125 var ama ikisinede pek sıcak bakmıyorum bu bütçede sıfır motor ne önerebilirsiniz?

Yeni mesajlar