Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birkaç ay önce kaza yapmıştım ve maşa ve amortisör yamuldu bilyalar dağıldı neyse yaptırdım fakat ellerimi bıraktığımda motor hala sağa çekiyor servisteki adam amortisörü değiştirmeyip presslettirdiğim için normaldir dedi eskisi gibi olmaz dedi fakat pek mantıklı gelmedi başka birşeyden dolayı...
Daha sıfır motor düşük devirde,rölantide istop ediyor edincede birkaç kerede marş alıyor motorda gidiyorum frene basıyorum istop ediyor bunun sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirim?
Terra benimde hoşuma gittide parça sıkıntısı varmış sanırım ve Driftten daha hantal demişler internette ben Drifti zaten yavaş diye istemiyorum dahada yavaşını almak mantıklı gelmedi
Motorsiklet tecrübem yok oturduğum yer yokuşlu olduğundan torku önemli benim için Drift L düşünüyorum 94 e 12 taksit yapıyolar ama onunda torku düşük yokuşta bayılsın istemiyorum torkundan dolayı Race 125 düşünüyordum onada sıkıntılı motor diyorlar diye vazgeçtim arkadaş Victor 250 demiş ehliyet...