Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakınlarda ehliyet alan abilerim kardeşlerim benim sertifikam çıktı kursdan aldım şimdi devlete para yatırıcam nüfus mudurlugu falan varmıs pek anliyamadim beni bilgilendirebilirmisiniz iyi günler.
Merhaba 2 gün sonro ilk deneyimim olucak kuryelik a2 ehliyetimi de bitireli cok olmadi size sorum şu ilk hafta navigasyonla bulup alısacam lakin tek elde telefon tek elde gidon nasıl yaparım bilemiyorum önerileriniz varmı bana telefonu kask arasına skstırıp navigasyon sesiyle bulmam veya telefon...
Arkadaşlar 2 saat once malatyadan bayburta giden kuzenim 90 km hızla yolda giderken cukura dusup motor sarsilarak yere dusmus baya takla surunme yasamis sag tarafa düşse ölüyormuş zaten uçurummuş sol a düsmus allahtan kaskı olmasina ragmen kafasinin heryeri mosmor ve şişik 2 defa beyin kanamasi...
Evet abilerim dostlarım ; 0 motor alıcam bayiden 2018 model taksit imkanı ile 2 motor arasında kaldım 1:Cf moto 150 Nk
2: Pulsar 200 Ns sizce hangisi görünüşüde önemli benim için hız pek fazla önemli degil 120 130 rahatla yetiyor bana şehir icinden cikmiyorum zaten.
Rks rnx 13.900 e alırnırmı sizce a2 ehliyetim var şekli falan guzel geldi bana yalnız hava sogutmali o paradaki motor hava sogutmali olmasi uzucu alsam pişman olurmuyum
Evet abilerim kardeslerim sorum bu elimde 8000 tl param var ilk motorum olucak ama bazı motorcu arkadaslarim sonbaharda veya kışın motorların daha ucuzladıgını soyluyor bekle diyorlar bu dogrumu ucuzluyorsa 2. El piyasasi ne kadar ucuzluyor bilginizi bekliyorm.
Selamun aleyküm abilerim size bir sorum olucak hero karizma pek begendigim motor sayilmaz aslinda ama dun ilanlara bakarken 1 2 tane grenajlı gordum ben bu motoru grenajsız alsam grenajlarını nerden bulurum kac para tutar bi bilgi sahibi olan varsa bu konu hakkinda yardimci olabilirmi simdiden...
Evet arkadaslar motorum cbr 125 1 hafta oldu aksesuar onerisi istiyorum ama boyle apaçi gibi degilde hoş duran ince ayrintilar felan bekliyorum sizden tesekuurler simdiden
Arkadaslar 6 500 7 bin tl butcem var sizce temiz 2011 2012 model temiz ama km si 40 bin 50 bin olan cbr alınırmı ilk motorum olucak satarken sknti yasarmiyim nasil olur tavsiyelerinizi ve bence 7 bine su motoru al diyen abilerimi kardeslerim bi yardimci olabilirlermi
Evet beyler marka falcon sharp 170 bu motoe hakkinda beni bilgi edebilirmisiniz motor alinirmi alinmazmi kullanan hocalarim eksilerini artilarini soyleyebirmi görünüş olarak hoş geldi
Öncelikle selamun aleykum ilk motorumu bu hafta icinde aliyorum ama kafam biraz karisik 7 bin tl bütcem var şekli şemali biraz güzel olsun istiyorum sonucta ilk motorum aklimda bi kac model var
Mondial 150 zone
Spada xfıre 200
Pulsar 150 ns km si fazla olabilio 7 bine
Cbr 125 buda 7 bine...