lordsenyor kullanıcısının son içeriği

1. L

600cc ehliyet sorusu

yamaha r6 gibi 600cc lik bir motor için a2 ehliyeti yeterli midir?
  2. L

Motora 600cc şöyle çıkılabilir mi görüşleriniz

1,5 sene 125cc lik motor ardından eğitim daha sonra 600cc bir motora çıkarsam sorun yaşar mıyım?
  3. L

Motora Yeni Başlarken (Yardım)

Merhaba motora başlayacağım fakat önce scooter alacağım onu 1 sene kullanıp motosiklet eğitimi alıp 600cc lik bir motor almak istiyorum sizce sorun çıkar mı? (eğitim derken honda eğitim falan değil, sürücü kursu eğitimi)
  4. L

motul motor yağı,zincir temizleyici vb. ürünlerin son kullanma tarihi var mı?

motul motor yağı,zincir temizleyici vb. ürünlerin son kullanma tarihi var mı? örneğin bir kaç yıl kullanmasam sonra kullandığımda sorun çıkar mı?
  5. L

wd-48 motora sakıncalı mıdır?

internette bir videoda adam hareket eden her parçaya wd-40 sıkabilirsiniz çok yararı vardır diyor bunun bir sakıncası var mı ve ne işe yarar?
  6. L

cbr500r hangi lastikle geliyor?

cbr500r motosiklet hangi lastikle geliyor bilgisi olanlar yardımcı olsun.
  7. L

Motorsiklet Kanunları Nelerdir? Neler Zorunludur?

Bir kaç gündür araştırıyorum fakat tam istediğim cevapları bulamadım bu yüzden konu açma gereği duydum. Motorsiklet kullanırken kask takma zorunluluğu var, peki ceket,eldiven,ayakkabı vb ekipmanlardan hangileri zorunlu? Diğer sorum çoğu türk temde filan hız sınırını motor ile aşıyor ceza yemiyor...
  8. L

CBR 500R hakkında

selamun aleyküm , motor hakkında türkçe kaynak bulamadım varsada eski! Motoru beğendim fakat 23.000TL bir fiyatı var sizce değer mi? düşünceleriniz nedir? Bir diğer sorum lastik ebatlarını bulamadım internette bilen birisi söyleyebilir mi?
  9. L

hangi pirelli lastik aradaki fark nasıl?

Selamun aleyküm , pirelli lastiklerden Supercorsa Pro ile Rosso II arasındaki yol tutuş farkı nasıl?
  10. L

sert selenin avantajları ve dezavantajları nelerdir?

sert selenin avantajları ve dezavantajları nelerdir?
  11. L

KTM RC390 yakıt ve yedek parça hakkında yardım

Arkadaşlar ktm rc390 düşünüyorum deposu 10 litre alıyor peki nasıl yakıyor bunun hakkında bilgisi olan var mı? diğer sorum yedek parça mersinde yedek parça satan biryer var fakat fiyatları nasıl?
  12. L

ktm rc 390 hakkında!

arkadaşlar motoru çok beğendim fakat fiyatını siz nasıl buluyorsunuz? (7.500euro)
  13. L

yeni bir motor alacam öneri

arkadaşlar yeni bir motor alacağım sizce KTM RC 200 mü almalıyım yoksa YAMAHA YZF-R25 Mİ?

Yeni mesajlar