Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba motora başlayacağım fakat önce scooter alacağım onu 1 sene kullanıp motosiklet eğitimi alıp 600cc lik bir motor almak istiyorum sizce sorun çıkar mı? (eğitim derken honda eğitim falan değil, sürücü kursu eğitimi)
Bir kaç gündür araştırıyorum fakat tam istediğim cevapları bulamadım bu yüzden konu açma gereği duydum. Motorsiklet kullanırken kask takma zorunluluğu var, peki ceket,eldiven,ayakkabı vb ekipmanlardan hangileri zorunlu?
Diğer sorum çoğu türk temde filan hız sınırını motor ile aşıyor ceza yemiyor...
selamun aleyküm , motor hakkında türkçe kaynak bulamadım varsada eski! Motoru beğendim fakat 23.000TL bir fiyatı var sizce değer mi? düşünceleriniz nedir?
Bir diğer sorum lastik ebatlarını bulamadım internette bilen birisi söyleyebilir mi?
Arkadaşlar ktm rc390 düşünüyorum deposu 10 litre alıyor peki nasıl yakıyor bunun hakkında bilgisi olan var mı?
diğer sorum yedek parça mersinde yedek parça satan biryer var fakat fiyatları nasıl?