Lombardo kullanıcısının son içeriği

1. Lombardo

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

Bence sizin konuyu bir avukata danışmanız lazım. Çünkü burada okuduklarınız hep yorum. Benim mantığıma göre alıcı taraf kontrollerini yapmış ve almış. Artık sorumlu kendisi ama kanundaki uygulamalar bazen farklı olabiliyor. Uzmana danışmak en güzeli.
  2. Lombardo

N'oldu bizim ' Ciğer ' operasyonu ?

selçuk veya ortaklarda çöp şiş diyorum.
  3. Lombardo

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

Cunda tabiat parkına giden yolda çok firkete viraj var. Tavsiye ederim.
  4. Lombardo

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

Hazırla bakalım bana laflar. Ben de gerçekleri hazırlayayım bu arada.
  5. Lombardo

Hakkını verdim vol2

Ooo kardeşim. Yine muhteşem bir gezi. Muhteşem fotoğraflar ve muhteşem bir motosiklet. Tekerine taş değmesin.
  6. Lombardo

Muzaffer olaya çok farklı açılardan bakıyoruz. Öncelikle İngilizlerin elit olduğunu nereden çıkardın? Yıllarca dünyayı sömürmüş ve bu sayede kalkınmış bir milletten bahsediyoruz. Eğitimsizlik ve gelir dağılımındaki bozulma o ülkelerde daha fazla. Diyeceksin ki bizde durum daha kötü. Doğru bizde...
  7. Lombardo

Cbf 125 güzel motor ama çok eksiği var. En önemlisi ise abs. Ayrıca şu an elimde 100 k olsa cbf alacağıma Sym wolf alırım. Doğruya doğru. Arada 10 yaş fark olmasına rağmen adam gibi baktıktan sonra sym de cbf kadar ölümsüzdür. Ha diyeceksiniz ki symde de abs yok. O da doğru. O halde de tvs...
  8. Lombardo

Dünyanın en zor virajını da getirsen ( ne demekse bu (yada beni oraya götürsen)) ben rahat rahat dönerim, sen onu kafaya takma. Zaten sadece profesyoneller viraj dönebilseydi amatörler hiç bir yere gidemezdi, hatta amatörlere ayrı viraj profesyonellere ayrı viraj yapılırdı. Datça'ya giderken...
  9. Lombardo

Ya bir şey soracağım. Virajlarda benim bilmediğim bir sınıflandırma mı var? day dream 1. seviye viraj Dont hurt me 2. seviye viraj nightmare 3. seviye viraj, all together you never be stronger than me, 4. seviye viraj. ( bu arada çok güzel bir black sabbath mısrasıdır, rahmetli Ronnie den...
  10. Lombardo

Muzocum seninle beraber Cunda'daki virajlara berber girdik çıktık. Sonuçta benden göreceğin virajlar daha farklı olmayacak; hani belki virajı alamayıp yoldan da çıkarım ama sonuçta kaza bu, olabilir. Ben kendim için için kaza yapmam demiyorum. Her şey olabilir. Benim dediğim şudur: İster sürücü...
  11. Lombardo

Neden olmasın? Güvenli sürüşü anlatırız ve öğretiriz.
  12. Lombardo

Peki içimizden biri dediğin kim ki? Yüzü bile belli değil. Hatta içimizden biri olduğu bile belli değil. :D Sen toprak videosu koy. Daha eğitici olur.
  13. Lombardo

Bundan 3 ay öncesine kadar bu işlerin çok zor olduğunu düşünüyordum. Sağ olsun @Okan Sinan Ocan hocamın eğitiminde hem peg sürttük hem de stoppie yaptık. Demek ki bu işler çok da zor değil ancak doğru eğitim ile ve doğru çalışma şartlarında yapmak ve öğrenmek gerekiyor. İnsanlar şekil yapmayı...
  14. Lombardo

1 ay sonra uzun yola çıkacam neleri değiştirmem kontrol etmem gerekir?

Evet ondan arıza yapıyor. Düzenli bakım yapılmadığı için.
  15. Lombardo

1 ay sonra uzun yola çıkacam neleri değiştirmem kontrol etmem gerekir?

Ben işte düzenli bakımı savunanlardanım. Bir şey dersen eğer benimle kavga etmek zorunda kalırsın :D

Yeni mesajlar