Lombardo kullanıcısının son içeriği

1. Lombardo

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

Tigerı öyle bir anlattınız ki bende "tiger mı alsam" diyecektim ama sizin " bırak allasen sende" deyişiniz gözümün önüne gelince vazgeçtim. :D
  2. Lombardo

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

BU üstteki clip film falan mı?
  3. Lombardo

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

Öncelikle süper bir bakım olmuş. Ustanın ellerine sağlık. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Bu sene benim kız da üniversiteye yerleşecek insallah. Sonrasında daha rahat gezip dolaşabiliriz. Kısacası ben de sizinle aynı durumdayım. Şunu sormak isterim. Motorun çalışmasında, sesinde veya...
  4. Lombardo

Honda Stylo

Bence gelmez. 1784094285 Yapma gözünü seveyim. Neresi tatlı?
  5. Lombardo

sport touring tavsiyesi

Ben qs li motosiklet hiç kullanmadım. Mili saniye mertebesinde vitesi geçişine ihtiyaç duyar mıyım onu da bilmiyorum. Ancak tur mantığı ile düşünecek olursak , ne kadar az elektronik ayrıntı o kadar az arıza ve problem. Mümkün olduğunda az teferruatlı motosikletler kullanmak hem ruh sağlığı hem...
  6. Lombardo

Otoparkdaki kaza sonrası yaşanan panik sosyal medyada gündem oldu

Bu kazada kim haklı?
  7. Lombardo

RKS Reale 125X Mi Voge SR1 Mi alınmalı ?

Ağam nerdesin ya? özlettin kendini. Gel artık.
  8. Lombardo

Bakım için yağ toplama kabı bulamıyorum

Ben de 20 litrelik yağ bidonunu ortadan ikiye kestim. Onu kullanıyorum. Ancak alttaki kaptan almak isterdim. https://www.hirdavatcini.com/urun/15-litre-motor-atik-yag-toplama-legeni?srsltid=AfmBOooTiFdmXnVL7EsOoXQFZBRJStuNBFenWYNYvKMWgNOuFcdI465X
  9. Lombardo

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

Gaganın herhangi bir işlevi var mı? Bu tip anketler açarken bir de "farketmez" sekmesini eklemeniz lazım. İki taraftan birini seçmek zorunda mıyız?
  10. Lombardo

2. El Motorlara Karşı Önyargı

Pazara gidecek bir şey bakıyorsan, bence en doğrusu skuter almak. Bagajından dolayı. Herkes çakal olmus. İnsanların puştluk yapma sebebi zaten para olmaması. Milletin parası olsa ( daha doğrusu yeterli kazancı olsa ve fiyatlar anormal olmasa) zaten itlik, puştluk yapmayacaktır ya da en...
  11. Lombardo

MotorsikletNet ADV - ST'sini Seçiyor (1000cc Altı)

Nc 750 de ömürlüktür. Her ne kadar adv olmasa da advemsidir.
  12. Lombardo

Lastikleri değiştirmeli miyim?

O halde ben de bir ata sözümüzle konuyu noktalayayım. Akıl yaşta değil baştadır. :D
  13. Lombardo

Demek ki analizlerim doğru. Haklı çıkma kaygınız var. "Gurup" diye yazılmaz "grup" diye yazılır. Grup halinde hareket hareket etmek zorunda hissediyor olduğum kanısına nasıl vardınız? "Arkadaşlara da" yazdığınız için size faydam olduğunu kanısında varmış bulunuyorum. Size faydalı olduğumu...
  14. Lombardo

Haklısın, bu anlam çıkıyor. Bak, haklısın demek ne kadar kolay. Peki, hala başkalarına kendini onaylatmak için konuyu uzatmak sürekli haklı olduğunu belirtmek de ego tatmini olmuyor mu? Ben söyleyeyim, aynen böyle oluyor. Zaten bu sebeple yukarıda yazdığım ilk madde iç ego bariyeri ile ilgili...

Yeni mesajlar