Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Motosiklet.TV
Foto Galeri
İletişim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Lombardo 'in en son etkinliği
Ana sayfa
Lombardo
,
Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj
başlıklı konuya cevap yazdı.
Stresten ölmektense kolesterolden ölmeyi tercih ederim. :D Bu taraflara gelirseniz bir haber edin. Sucuk ekmek benden.
14 Nis 2026
Lombardo
,
Arkadaşlar virajı mirajı boş verin, gezin takılın. Haftasonu Tommygun ile bir Karaburun yaptık. Sucuğumuzu pişirdik, temiz havamızı...
14 Nis 2026
Lombardo
,
Orta Segment Motosikletlerin Çoğalması Japon Motosiklet Satışlarını Baltalıyor!!!
Denk getirebilirsem önümüzdeki günlerde bir trakya yapmaya çalışacağım. O zaman sizi de rahatsız eder belki vstroma bir tur da ben...
14 Nis 2026
Lombardo
Orta Segment Motosikletlerin Çoğalması Japon Motosiklet Satışlarını Baltalıyor!!!
konusundaki
espresso mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Ben param olmadığı için japon aldım. Param dominar 400'e ucu ucuna yetiyordu, düşündüm ettim vazgeçtim o ara denk geldi ikinci el 9...
14 Nis 2026
Lombardo
,
Hatta BMW yi bile bu işin dışında tutmak lazım. Onlarda hem yüksek fiyat var hem de japon kadar sorunsuz değiller ancak inanılmaz bir...
14 Nis 2026
Lombardo
konusundaki
nabukat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
her ne kadar donanımlı olursa olsun çinli,tayvanlı yada hintli asla bir japon ve bmw etmeyecek. bir taraf kalite diğer taraf uygun fiyat
14 Nis 2026
Lombardo
konusundaki
Cavalry mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Çünkü popüler kültür. Tüketim toplumuyuz ve popüler olana yığılmaya bayılıyoruz. 50.000 liralık motora binen adamın cebinde 150.000...
14 Nis 2026
Lombardo
,
Yamaha tracer 7 2024 Debriyaj ayırmama
Tracer 7 de böyle bir problemin olması çok ilginç. O halde ya Suzuki ya Honda.
14 Nis 2026
Lombardo
Yüksek Hızlarda Stabilite
konusundaki
Ged mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
YOutubedan ogrenilseydi bu isler egitmenlere gerek kalmazdi. Bir sonraki asamasi youtubedan doktor, muhendis olmak vb olabilir. Mesela...
14 Nis 2026
Lombardo
,
Bulunmaz mı? Tabiki bulunur hatta nc 750 bulunur. Piyasa böyle oluşur zaten. Benim alınmaz dediğime siz alınır diyorsunuz. Bana göre...
14 Nis 2026
Lombardo
,
Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?
Bende kaçırdım. Kademelinin çıkmasını bekliyoruz. Eğer çıkarmazlarsa alayına oy vermeyeceğim. Kim çıkarırsa ona oy düşünebilirim.
14 Nis 2026
Lombardo
konusundaki
ACT mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
100 kere döndüğün virajı 101'de daha hızlı dönersen sana bir şey katmayacak, O döndüğün virajı eminim defalarca geçtikten sonra bu video...
14 Nis 2026
Lombardo
konusundaki
tommygun mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Vayyy ACT hoş geldin, özlettin.
14 Nis 2026
Lombardo
,
Yüksek Hızlarda Stabilite
150 km hızlara çıkma. Gerek yok. Motosiklet hızlandıkça stabil hale gelir. Yapısı gereği bu şekildedir. Kullandıkça beynin ve algın...
14 Nis 2026
Lombardo
,
Ben de çok üzülüyorum. Yakınlarımda olsa sürekli rehabilite edip eğitim vereceğim ama .............
14 Nis 2026
Yeni mesajlar
G
Kaza yapıp toplanmış motor alınır mı?
(1 Viewer)
En son: Ged
Az önce
Moto Sohbet
Honda CL250 E-Clutch Geri Çağırma
(1 Viewer)
En son: onurdroid
18 dakika önce
Moto Sohbet
Park cezası
(2 kişi konuda)
En son: Alman_
22 dakika önce
Moto Sohbet
Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu
En son: Hz Veysel
58 dakika önce
Moto Sohbet
Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış
En son: Deli Çerkes
Bugün 12:54
Moto Sohbet
Ana sayfa