Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Marka: Suzuki
Model: V-Strom 250
KM: 17000
Renk: Siyah/Beyaz
Fiyat: 250.000YTL
Açıklama: Servis Bakımlı
İl/İlçe: İstanbul / Kadıköy
İletişim: 0533 814 69 29
görseller için ekteki linki kontrol edebilirsiniz
Sarı sitedeki ilan no.su ektedir...
set için 750 tl. talep ediyorum, aldığım Dukeun yanında eski sahibi hediye olarak verdi ama zincir ve dişli değiştirmeye gerek görmedi ustam bende bunun için elimden çıkartmaya karar verdim
İlgilenen arkadaşlar için aşağıda numaramı da bırakıyorum
Semih Sevinç
gsm: 533 814 69 29
Not...
Marka: KTM
Model: Duke 390 (ABS)
KM: 20500 (aktif kullanıldığı için artabilir)
Renk: Siyah
Fiyat: 32.000 YTL
Açıklama: Ufak tefek kozmetik kusurlardan başka herhangi bir hasar kaydı bulunmamaktadır. Yanında ek olarak çanta taşıyıcı ve sıyırıcı da verilecektir. D.I.D zincir&dişli seti 01.09.2020...
Marka: Kawasaki
Model: Ninja 300 (ABS)
KM: 40000
Renk: Beyaz
Fiyat: 26.000 YTL
Açıklama: Benden önceki sahibinden kaynaklı birden fazla hasar kaydı mevcut ama tamamı grenajlardan kaynaklı
İletişim: 05338146929
Sahibinden...
Arkadaşlar bir süredir malum siteden motosiklet ilanlarına bakıyorum ve türlü türlü hile-hurdayla karşılaştım. Her ne kadar site yetkililerine şikayetlerimi sitenin izin verdiği ölçüde yapmış olsamda burdan da en azından birkaç tane sahte' ilanı paylaşmak istedim. Maksat benim durumumdaki...
Marka: Yamaha
Model: Mt-25
KM: 13000
Renk: Mavi-Gri
Fiyat: 15.750YTL
Açıklama: Hasar kaydı bulunmamaktadır
İletişim: 05338146929
Aracı görmek isteyenler için haftasonları cumartesi günü Kadıköy civarında buluşma ayarlanabilir.