logicache kullanıcısının son içeriği

1. logicache

Açık egzozla ilgili cesaretin kaynağı nedir?

Merhaba. Mt07 ilanlarına bakarken fark ettim çok az orijinal egzoz var. Bunun cezası 1228 liraymış ve trafikten men, egzoz değişimi, ceza puanı, harcanan vakit gibi ciddi yükümlülük içeren bir konu değil mi? İnsanlar nasıl bu kadar yaygın biçimde bu riski alabiliyor? Polisten kaçmak diye çok...
  2. logicache

İlgilenenler İçin Abus 8008 İkinci El

Denk gelir mağazadan nakit alacak vardır diye buraya da bırakıyorum ilan numarasını. İlan No: 823458834
  3. logicache

Satış Öncesi Sola Çeken Motoru Yaptırmalı Mıyım?

Merhaba. Senenin başlarında bir nmax satın almıştım. Alırken yamaha ekspertizine soktum. Motor sola çekiyor fakat kazası yok denildi. Sebebini öğrenmek zaman alacağı için beklemek istemedik. En kötü senaryoda 700, en iyi senaryoda 100tl gibi bir masraf açabileceği söylendi servisten. Direkt orta...
  4. logicache

Motosiklette Telefon Tutucu Sorunu Yaşayanlar İçin

Uzunca bir süre kullandığım bazı motosikletlerde gidonun yapısından ötürü uyumlu telefon tutucu bulmakta zorlanıyordum veya direkt bulamıyordum (özellikle gidon clip-on tarzıdaysa). Sanıyorum genellikle spor/koşu yapan insanların kullandığı kol bantları var. Bir süredir bu banda telefonu koyup...
  5. logicache

Kaska ihtiyacı olan varsa saat 12:00'ye kadar geçerli bir teklif

Arkadaşlar şu an İstanbul Yamaha'dayım. 0 motosiklet teslim almaya geldim ama nasıl başardıysam kaskımı evde unuttum. Şimdi mecburen burdan uygun fiyatlı bir ls2 alacağım. Zaten böyle bir kask alacaktım diyen varsa özelden bana ulaşsın. İstediği bir beden ve renk ls2 kaskı 350 liraya sıfır alıp...
  6. logicache

nedense bu CBR650R bana ülkemizde r25 ve mt-07'den sonra aranan o kanmış gibi geliyor

düz yol/ortalama rüzgar koşullarında 600cc 120bg civarlarındaki motosikletler kadar seri bir biçimde olmasa da bir çok insan için psikolojik sınır olan 250km/s'i görebilecek estetik açıdan yerini aldığı cbr650f'den çok daha tatmin edici olacak, diğer 600cc ve 1000cc'lerden geri kalır bir...
  7. logicache

Aynı motosiklette iki farklı renk grenaj ve muayene

Bugün internete erişim imkanları kısıtlı belediye çalışanı bir arkadaş kırmızı Cbf 150 motosikletinin sol tarafına gri grenaj takmak zorunda kaldığını ve bu şekilde motosikletin muayeneden geçip geçmeyeceğini sordu. Bilmediğimi ama öğrenmeye çalışıp ona dönebileceğimi söyledim, numarasını aldım...
  8. logicache

Fuar girişinde bilet satışı var mı?

Ana bilgilendirme konusunu okudum ama bulamadım. Fuar girişinde bilet satışı var mıydı arkadaşlar?
  9. logicache

1 Saat Önce Çemberlitaş Civarinda Motosikletimiz Çalındı

Cbr125r 2016 Repsol, sol grenajda çizikler var, lastikleri Diablo Rosso 2. Yakınlarda oturanlar varsa dikkat etsin lütfen. 538 988 0526 numarasından ulaşabilirsiniz. Plaka: 34 FM 5414
  10. logicache

yüksek cc'ye geçmeli miyim?

merhabalar. 125cc motosikletim var fakat pek süresim yok. bir yere gitmem gerektiğinde sürerken keyif alıyorum ama sadece motosikleti sürmek için çıkmıyorum. motosikletin oturuş pozisyonu çok rahat değil ama keyif verme anlamında bu olumsuzluğu kapatacak ivmelenmeyi de sağlamıyor, yani özellikle...
  11. logicache

SH39 Carbon Topcase için çelişkili fiyatlar

http://www.n11.com/motosiklet/yedek-parca-ve-aksesuar/canta?q=shad+sh39 bu çanta için farklı sitelerde farklı rakamlar görüyorum, 250 tl veya 400tl oluyor sebebi hakkında bir fikriniz var mı? Ayrıca shad cargo 40lt neden sh39 carbondan daha pahalı acaba? estetik olarak sh39 daha hoş, genelde...
  12. logicache

Kafana oturan Sharp 1 yıldız, kafana oturmayan Sharp 5 yıldızdan daha iyi korur seni.

Şaşırdım, fikirlerinizi merak ediyorum
  13. logicache

600cc'ye geçişte 125cc ile 250cc arasındaki fark

Herkese merhaba. 250cc'de 1-2 sene yaklaşık 10-15bin km yapmış birisi ile aynı tecrübeyi 125cc'de edinmiş birisi arasında 600cc 3 veya 4 silindirli, istenirse sakin bir kullanıma imkan sağlayabilen bir motosiklete geçişte tecrübe/güvenlik ilişkisi açısından nasıl bir fark olur?
  14. logicache

Honda işçilik ücreti görüşleriniz?

herkese merhaba. cbr 125r sol mesnet ile ön çamurluk montajı için 50 lira işçilik istediler bugün yetkili servisten. daha önce agility 125'imin ön çamurluğunu değiştirmiştim ve 5 lira işçilik almıştı kymco servisi. kurumsallıktan ötürü bir şişirme mi var? Honda'dan alıp başka yerde taktırsam bu...