logaritma kullanıcısının son içeriği

1. L

Motorsiklet ikinci el fiyat oranları

Ben kimsenin istediği fiyatta değilimde piyasa artık iyicene tuhaf oldu eskiden git derdik bajaj al honda Yamaha al zarar etme falan şimdi onuda diyemiyoruz millet sohbetlerde tavsiye istiyor git en kötüsü cbr250 al diyorum abi onun ikinci eli 60 bin olmuş diyor mt25 al diyorum ikinci eli temizi...
  2. L

Yakıt fiyatları gene artmaya başladı

Geçen haftalar dizel 21 benzin 19 lara düşmüştü bugün baktım gene dizel tabelada 25 benzin 20 olmuş ..
  3. L

YUKI Yuki Gusto 50cc YK-100-7A

Cub alacaklar beklesin derim şu 125cc b ehliyeti olayı olursa 50cc ler tarih olur 125cc cublar gelir 125cc cub da güzel gider Çin malı da olsa
  4. L

İkinci el hacime göre fiyat kıyaslaması

Son zamanlarda kendime de motor baktığım için ilanlarda bazı motorlarda şu tip ibarelere çok sık denk geliyorum özellikle 600-800-1000cc motorlarda çok görüyorum işte 250ccl ler 150-200 bin olmuş bu fiyata bedava .. Benim anlamadığım bana tuhaf gelen bu motorların çoğunun yaşı var üretimi...
  5. L

Mitomani nedir

Hep motorsiklet ile ilgili konular açıcak değiliz ara sıra böyle bilgilendirici sosyal bilimsel konularda açmak bence iyidir konunun kimseyle ilgisi yok en başta onu diyim sosyal sorumluluk çerçevesinde bilgilendirici bir konu olsun diye açmak istedim… Mitomani nedir ? Patolojik yalan, yalan...
  6. L

Motorsiklet kurallarının güncellemeye ihtiyacı var acil..

Bunlar benim 25 yıllık tecrübelerim sonucu edindiğim şahsi kişisel düşüncelerim kimseyi bağlamaz yani… En başta bence 50cc karmaşasının son bulması lazım 100cc ye kadar araba ehliyeti ile ve trafik sigortalı mtv siz olmalı bence yani 50cc ve 100cc harmanlanmalı tek bir sınıf olmalı ...
  7. L

Maxi Scoterlerın Şahı..Tokatlayıcı Sadrazam Motoru Beverly 500...9250 ytl...

Beverly nin öyle belalık bir durumu yok piaggio ile orasıyla burasıyla oynamasan bakımını düzenli yaparsan kolay kolay arıza vericek makine de değil Kaya gibidir ..
  8. L

Ben bedave olan her şeyden korkarım benim hayat felsefem belli ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti .. o motorun temizi 40 binden başlıyor .. :) Markette var adam 25 istiyor ama motoru yatak sarmış .. :)
  9. L

Yok o çok büyük beverly benim tarzım tam cruiser O kadar büyük motor alıcak olsam x10 alırım yürüyen cadillac….
  10. L

Bugün almanın ucundan döndüm 55 bine el sıkıştık ama motor önceden kötü toplanmış bütün grenajların tırnakları kırık içindeydi ama motoru ciğerliydi .. grenajlar temiz olsa alıcaktım …
  11. L

Kymco Kymco Agility 50cc hakkında...

Köyde orda burda meşkul mahalde kulllanıcaksan iş görür .. şehir içinde sıkıntı sağda solda 50cc lik motorların kazalarını duyuyoruz sigorta yok bir şey yok millet zararını nasıl tazmin edicek dava mahkeme ödemesse karşı taraf icra haciz ..
  12. L

Cbr250r sport touring edition :)

Gaga biraz fazla olmuş onun dışında makul https://youtu.be/ex3AhzR19cY
  13. L

E tebligaht hakkında bilgisi olan varmı

Arkadaşlar ayın üçünde e tebligaht geldi 1 Ocak 2022 deki mtv arabanın vergisini ödemediğim için neyse hemen ödedim sonra e devlet bakdım borç görünmüyor sadece Temmuz ayı görünüyor bugünde tebligattınız okundu falan diye bir mail geldi… Başka yapmam gereken bir şey varmı ..
  14. L

50cc 100cc 500cc 1000cc uzun yol yapılırmı konuları bıkkınlık verdi

Arkadaşlar sıkılmadınızmı cidden bu konudan.. şu foruma 2004 demi ne geldim o zamandan bu zamana hiç bir şey değişmedi her ay fiks 5-6 bu tip konu açılıyor 50cc ile yapılırmı 100cc ile yapılırmı 150-250cc yapılırmı falan filan… Arkadaşlar gözünüzü seviyim bir YouTube açın izleyin insanlar cub...
  15. L

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Bu motor iyi güzel ama ben bir sür videosunu izledim malzeme kalitesi zayıf bunu nerden anlıyorsun makinede V motor var ve inanılmaz bir titreşim var hatta bir arkadaş sürerken vibrasyondan sesi titriyor yani ben oV makineyi bisan roadstar keeway supershadow da kullandım gram vibrasyonu yoktu...

Yeni mesajlar