Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
marka: Vespa
yıl/model: 93 model PX200
türü: scooter
motor hacmi: 200cc
km: 2190
renk:kırmızı
aksesuarlar: sisy bar, rüzgarlık, ön ve arka sepet
iletisim: lokman dogmus 0555-5232700
motor sıfır durumda :cat: .93ten beri yazdan yaza cok az kullanılmıs.ıtalyadan getırtılmıs.ustundekı satıs...
selamlar,istanbulda 91 model 20000 km de 800 milyona bir vespa px 200 buldum.motoru henüz gormedim ama almayı düsünüyorum gördükten sonra.sahibinin soyledigine gore motorun karbüratöründe sorun varmıs bide boya istiyomus.bayaa ucuz geldi bana cünkü 91 model ve o kilometrede pxler 1.750 2 milyar...
selamlar herkese tekrardan.su minibike olayından vazgecmek zorunda kaldım bisürü sebepten dolayı.hem türkiyedeki trafik koşulları hemde satan firmayı bulamamıs olmam bu sebeplerin basında geliyo sanırım.Bende mini bike hastalıgım baslamadan önceki günlerime dönüp yeniden bi vespa px hastası...
selamlar herkese,sitenize yeni kayıt oldum.2 senedir scooter kullanıcısıyım.Almanyaya gidipte minibike denilen kücük motorsikletleri görene kadarda scooter askım bitmiycek zannederdim.Minibikelar gercektende cok guzel ve sirin makinalar kanımca.Bi tane almayı düsünüyorum ama türkiyede nerde...