lkrkc kullanıcısının son içeriği

1. L

resime bakıp yardım ve bilginize rica ediyorum...

resimdeki gibi bir şey yaptırmak istiyorum(bende oğlumla beraber gezmek istiyorum.)en uygun maliyetli nasıl yapabilirim.Yardımınızı bekliyorum.
  2. L

rks cruiser 250 mi/ lifan 250 mi?

http://www.lifan.com.tr/components/com_virtuemart/shop_image/product/LF250___B_5118b1ff2a4f5.jpg Boyutları 2250x780x1140 Ağırlık 152 kg. Motor Tipi Çift Silindir, Hava Soğutmalı Dört Zamanlı Silindir Hacmi 248.9 ml Yakıt Tankı Kapasitesi 12.8 lt Ort. Yakıt Tüketimi 2.4 lt/100 km Marş Sistemi...
  3. L

daelim daystar 250 ve hyosung gv 250

arada 1000 lira gibi bir fark var.Sizce daelim tercih edilebilir mi? Motor Tipi : Su Soğutmalı,4 zamanlı,tek silindir Motor Hacmi : 247 cc Maksimum Güç : 25 hp Yağlama : Basınç ve Sıçratmalı Yakıt Sistemi : Enjeksiyon Ateşleme : C.D.I. Çalıştırma ...
  4. L

ikinci el hyosung gv250 almak istiyrorum fakat...

merhaba arkadaşlar 250 cc cruiser almak için formda dolaşırken herkes ağız birliği etmiş gibi tercihi hyosung gv250:)sıfır alamayacaklar için TEMİZ bir ikinci el al deniyor.Fakat bu TEMİZ kısmını açmak gerektiğini düşünüyorum.Benim gibi motor konusunda az bilgili olan arkadaşlarında...
  5. L

yan yolcu remorku için hyosung gv250 & kymco venox 250 mi uygun

uzun zamandan beri motor merakım var fakat anneyi ikna edemiyordum:).sonunda başardım:mrgreen: kymco venox veya hyosung gv250 almayı düşünüyorum.sizce hangisini almalıyım? ayrıca alacağım motora yan yolcu remorku taktırmak istiyorum.Bu konuda fikriniz nedir? bir sıkıntı yaşar mıyım? son olarak...
  6. L

merhabalar adım ilker sakarya da yasıyorum.maalesef bankacıyım.

üye olduk,tanıttık ve şimdi yardımlarınızı bekliyorum. uzun zamandan beri motor merakım var fakat anneyi ikna edemiyordum.sonunda başardım:) kymco venox veya hyosung gv250 almayı düşünüyorum.sizce hangisini almalıyım? ayrıca alacağım motora yan yolcu remorku taktırmak istiyorum.Bu konuda...

Yeni mesajlar