Linwelin kullanıcısının son içeriği

1. Linwelin

R25 Yan Çanta

Resimdeki Sw-motech gibi yan çanta icin destek demiri var mi Türkiye içinde? Varsa link verir misiniz? Yoksa R25'e yan çanta takan arkadaşlar nasıl çözdüler sabitleme işini?
  2. Linwelin

Uzun bir aradan sonra merhaba

Herkese selam motosiklet.net ailesi, arkamda bıraktığım arkadaşlarım. hepinizden öncelikle özür diliyorum, uzundur ilgilenmediğim için. yokluğumda pek birşey de değişmemiş aslında, sadece yeni yüzler katılmış ama sorular yine hep aynı, hangi motor/kask/ekipman, 600le başlanır mı, binlikle...
  3. Linwelin

Masei Kask

Uzundur bu abileri takip ediyorum facebooktan falan, hatta ilk açıldıkları zamandan beri. İnternet üzerinde 3-5 yorum var, youtubeda 3-5 video falan.%99 kimse kullanmıyodur ama var mı Masei kask kullanan? Şu kask indirimde alalsım geldi. Bi de şöyle bi olay var, elemanın biri kaskları çok uygun...
  4. Linwelin

İzmirde Ehliyet

herkese iyi bayramlar. Bucada oturuyorum Egede yüksek lisans yapıyorum. İzmirde a2 ehliyet alabileceğim, mümkünse direksiyon eğitimi veren (mümkün değilse de uygun fiyatlı) güvenilir bi sürücü kursu arıyorum.. B ehliyet sahibiyim bu arada.. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
  5. Linwelin

Ford Tourneo Connect 2006

İyi bayramlar herkese.. Pederde basliktaki aletten var. Kapi kollari panjur aynalar plastik, yilini alinca arac, rengi soldu plastiklerin. Mugla sanayiye gittim kromaj kaplamaya 400tl fiyat cektiler.. Şunun gibi ustunden yapistirabilecegim kromaj parcalar ariyorum. Uygun fiyatlı, guvenilir...
  6. Linwelin

250cc Chopper

İlgim chopper tarafina kaydi. ama sifir motor arastiriorum da arastiriorum sadece cin mallarinda ve hyosungda (gv 250) var. Japonlarda hic sıfır 250cc chopper yok. Bende damdan duser gibi 650cc'ye oturamayacagima gore.. 250cc chopper isteyince pazar cin ve korenin mi elinde? Ne almam en...
  7. Linwelin

23 yaşındaki Serhat Çağrı Şentürk, motoruyla Torbalı'da geçirdiği kazada vefat etti.

http://www.sondakika.com/haber/haber-motosiklet-tutkunu-kazada-can-verdi-4976866/?m=0 Yazık olmus genc bi kardesimize.. Allah rahmet eylesin..
  8. Linwelin

Korumaliklar hakkinda

Herkese selamlar. Motordan once korunmak diyen bi kardesiniz olarak sormak istedigim bi sey var. Kullanim ss olarak dusunursek: Kaliteli mont orta seviye diz dirsek bel korumaligi mi? (Bel korumasi da istiorum.) Ust kalite korumaliklar orta seviye mont mu? Aslinda kafamda olan ikincisi yani...
  9. Linwelin

Selamlar Cümleten

İyi bayramlar herkese. Adım Eren, 26 yaşındayım, İzmir'de yaşıorum. Şu an bi motora sahip degilim hic bi zaman da olamadim. Kısmetse yakinda alacagim. Motor sevgisi babadan gecti bana. Gencliginde jawa fln kullanmis ama abilerinden hic sira gelmemis ona. Bende orta sondan itibaren babamin...