LilBrando kullanıcısının son içeriği

1. LilBrando

CBF150nin tipini seven tek ben miyim?

Gidonla beraber dönmeyen sabit kafa, çataldan depoya kadar gelen yan krenaj ve üstündeki yapıştırma yazılar. Hoş değil mi? https://drive.google.com/file/d/0By4LWERmw0i7VXZBXzNDWUpiUXc/view
  2. LilBrando

2 zamanlı motorun avantajları ve dezavantajları.

Herkese merhaba. Başlangıç için almayı düşündüğüm (2.el) motorlar hep eski sovyet teknolojili 2 zamanlı motorlar ve kahretsin, en sevdiğim motosikletler de onlar. Tabii hiç kimsenin özellikle 2 zamanlı hastalığı olduğunu düşünmüyorum ama yapacak bir şey yok. Sorum, iki zamanlı motorun...
  3. LilBrando

Babamı nasıl ikna ederim?

Herkese selamlar. Bu soru çok kereler soruluyordur belki ve sırf bunun için forumda bir yerler vardır ama ben bilmiyorum. Neyse, efendim, iş gereği şehrin ortasında otoparkta çalışmaktan ve o korkunç park yeri ve trafik sıkıntısından beyni yaktım. Ufacık arabayı yolda tutmak için bir sürü...
  4. LilBrando

Jawa 350'lerin ikinci eli neden bu kadar pahalı?

Herkese merhaba. Öncelikle belirtmeliyim ki bu başlığı nereye açacağımı bilemedim. Mümkün olan en çok insanın görebileceği yere taşıyabilirsiniz. Henüz bir motosikletim yok, sırf bu soruyu sorabilmek için sitenize üye oldum. Sormak istediğim, ikinci el JAWA 350 modelleri (638 ve...